|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Pa...
Mislio sam da forum sluzi takvim stvarima pa sam postavio thread. Naravno moderatori su ga mogli brisati ako nije adekvatan. Razlike između audia i hibrida u miksu pitao sam jel to stvarno tako ili mi se čini. I nisam pitao zbog sebe nego ako budem nekad nekome prezentirao svoj rad da bude sto bolji. Ja mogu nest procijenit ali ne mogu biti siguran. Nemam adekvatni"hardver za to i to sam napisao. Znam isti će sad reci pa kog vraga radis u glazbi. Nađi drugu zanimaciju ..e jbga. Nest ostane u krvi. Nazalost ucenje i volja vise mi nisu dovoljni da procjenim jel nest ok ili ne. Ono sto sam radio za "van" bazira se na programskom dijelu, aranzmanu..ostalo sam prepustio onima koji znaju ali i koji imaju volje raditi kako ja zelim. Bez obzira jel dobro ili ne. Iako je za sada bilo. Ovo pak sam pitao zbog sebe. Gdje sam s tim sigurno je netko cuo u threadu remix. Istina moj prvi susret s Ritmovima koji mi nikad nisu klapali. Nisam to nit slusao nit volio. Eto. A sad kako vam volja. Mozete se i sprdavat, mozete jednostavno preskociti ili paf reci oskreno mosljenje Last edited by obicni user; 23-10-2015 at 08:28 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sirina zvuka u miksu? | nikolaivanic | Audio Software | 28 | 21-05-2013 07:44 PM |
Početničko pitanje o miksu | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 15-08-2012 06:58 PM |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Problem u miksu | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 18-10-2006 08:47 AM |
Cubase::: [za pocetnike] kako snimiti VSTi output kao audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 19-06-2003 09:59 PM |