|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Ako sam dobro shvatio, Mogliju je ovde pre svega naru?eno moralno autorsko pravo. Autor dela bi trebalo da bude naveden bez obzira na to da li je on lično vlasnik producentskih prava i da li učestvuje u raspodeli tantijema. Ja svojevremeno tako dobih spor sa radijom ?Ko?ava?, koji je imao obradu neke moje pesme na nekom svom izdanju, a nisu me naveli kao autora.
Pozdrav, Vasa
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
soundcloud i zastita autorskih prava | hogarstrasni | Razno | 10 | 10-11-2013 01:38 PM |
rasprava oko autorskih prava - popboks | DaBear | Razno | 2 | 16-12-2012 03:15 AM |
Bolje resenje za zastitu muzickih autorskih prava u Beogradu? | Eeva_r&b | Pravna Pitanja | 109 | 09-07-2009 08:29 AM |
Agencije za zastitu autorskih prava na teritorijama Ex YU | dexyco | Pravna Pitanja | 19 | 08-01-2008 06:26 PM |
Rumski - Online Zastita Autorskih Prava | Mogli | Predlozi i sugestije | 11 | 24-04-2005 03:59 PM |