Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Produkcija Elektronske Muzike

Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca:

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-03-2013, 06:32 PM   #21
Hollywood
Senior Member

Hollywood's Avatar

Default Re: Opet Englezi i nase trube !!??

Evo ljudi koji rade balkan insiprisanu muziku i putuju puno po svetu.

http://soundcloud.com/shazalakazoo

Sto to ne prolazi komercijalno van nase zemlje je do izdavackih kuca i njihovih A&R ljudi. Iz mog licnog iskustva sa velikim izdavackim kucama ovih dana, svima se drmaju stolice i NIKO nece da se zeza i trosi pare i eksperimentise. Ako se nesto zaleti samo na youtube ili po netu, onda oni to preuzmu i servisiraju na visi nivo.

Evo mala anegdota od pre 7-8 godina. Despina Vandi je imala veliki hit koji je isto odradila i Jelena Karleusa, ceo svet se lozio na te neke zurle i izaslo je vise raznih remiksa. Ne znam da li je usla u zvanicane chartove, ali je bila bas hit. I tako, dosao jedan strani dj u Beograd i naravno na sred zurke, splava, pustio tu pesmu u svom setu. Ispraznio je splav u roku od 30sec, ali bukvalno! Onda su domaci djejevi reagovali, prekinuli pesmu odmah, pustio je nesto drugo i ljudi su srecom skapirali pa se polako vratili na zabavu.

Naravoucenije, kao sto je rekao Rhino, to nase ljude asocira na seljanu i primitivizam i kraj.

Zasto ja to ne radim? Jednostavno ne kapiram tu muziku i nervira me. Ne osecam je, a ne mogu da radim nesto sto ne osecam. Ja ne idemo po splavovima i ne veselim se uz blek panterse ili trubace jer me to ne radi. Ni na svadbi nisam imao trubace, imao sam dzez bend
Hollywood is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules