|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Problem No.1:
Skica iz prethodnog posta me podsetila na nesto sto vec dugo pokusavam da izbistrim, malo je razlicit problem, pa otvaram ovo da ne hijack-ujem thread. Elem, Kako (da li!?) na najbolji nacin iskoristiti drvene grede, stubove, koji su u ledjima rezije, i ne mogu nigde da odu (...), a da to ima akustickog smisla? ovako nesto: otprilike 3m*4m -------------------- |O.....................O| |.........................| |.........................| |.........................| |.........................| |.........................| |.........................| |.........................| |..........STO.........| |...ZV............ZV...| |.........................| Problem br.2 Kosi spusteni plafon Nailazim na gomile oprecnih informacija u vezi sa konstrukcijom, uglom, materijalima za izradu po netu. Ovo svakako nije moja oblast i nekad mi je tesko da procenim sta je najnoviji marketing 'hipe', a sta je znanje i zdrav razum, so, Plz, help? Moracu uskoro da malo sredim svoj prostor, tako da pitanje nije samo teoretsko. Minimum tretiranih zidova koji je do sada bio, ajde da kazem, "podnosljiv" vise nece biti dovoljan, pa se prilicno plasim sta ce sve niski basovi kojih do sada nisam imao u slusanju, da urade, a radije bih se pozabavio malo prostorom pre nego sto postavim nove monitore. Poz! |
![]() |
![]() |
Tags |
drvene grede, spusteni plafon |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
viseci plafon | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 26-02-2007 11:25 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |