|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
70 evra...
Znaš kako, vezao si ruke sa tim da si u startu rekao da ne daješ ni dinar više, imajući u vidu da je to za kućno zezanje i nemaš nameru za profesionalno bavljenje... Pre svega , uslovno rečeno, kad uzmam u obzir nekakvo iskustvo koje imam i činjenicu da sam radio u trgovini opremom, iole upotrebljiv monitor (pričamo o novom) nemaš ispod 300-400 evra komad. (Sad će me opljuvati bratija sa raznim krkovima i alezisima ![]() Sve ispod je "eto rešenje, dok se ne snadješ", ali 70 evra ne može da plati ni čestite slušalice... ![]() Svi ti "jeftini" monitori (neki su i pomenuti) koji su brendirani su NIŠTA DRUGO do PC zvučnici od 20-30€ sa imenom velikog brenda i koštaju 100-150€ i to je TOTALNO bacanje novca! Ako te "tvoje" kutije koštaju toliko, "dobro" za iste znači ~ "eto rade"! Tražiš mišljenje kako rade... A kako misliš da rade? Ne, stvarno te pitam, verovatno si "obrnuo" malo po netu i video neke cene... ![]() Može na njima da piše da su za svemirsku stanicu, jedna stara seoska počinje: "Piše i na tarabi pi%ka..."... ![]() Izvini za poredjenje, ali eto, setih se, nemam loše namere... Lepo se vidi da je ovo "kafanska" razglasna kutija "za na zid", verovatno je i "otporan na kišu"... ![]() Iskreno ti preporučujem da pogledaš Altec Lansing, ![]() Svojevremeno sam na jednoj radio stanici gde sam bio urednik, iskamčio da se uloži u monitoring, medjutim, gazda "odrešio kesu", a sa tom cifrom kupio sam Alt.Lan 2.0 desktop zvučnike i bio EXTREMNO oduševljen, (cca 50€ u to vreme) i dobio potpuno upotrebljive "monitore" za radio program. Pozdrav!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mali aktivni monitori | OFF | Monitoring | 21 | 12-04-2005 10:26 AM |
aktivni monitori u bg-u do 700e (par) ?? | pinga | Monitoring | 7 | 24-01-2005 07:21 PM |
Aktivni monitori (300 - 600 ?) - na okupu | Nocni | Monitoring | 5 | 21-10-2004 02:54 PM |