|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Interfejs je odlicno zamišljen. Ostaje da se vidi kako će se cenom pozicionirati, i mislim da je presudan prvi kvartal prodaje, odnosno pad ili opstanak cene (ili kombinacija sa raznim bundle opcijama). Oni tu realno imaju dosta dobro "spremljen" prostor, jer imaju priliku da "opipaju" reakcije na "blic" predstavljanje ovako i kasnije "odbrane" (pretpostavljeno dobru) cenu ponudom dodatnih plug-inova.
Za mene lično - UAD "radi posao", odličan posao, ne zato sto su plug-inovi toliko prekvalitetni ili jedinstveni ili im je nadrkan GUI, već se "zna kako rade", nema značajnih varijacija u odnosu na DAW, i osim prelomnog ekonomskog momenta u mojoj situaciji i prisile na prodaju gomile setup-a, pa i UAD-a, čim budem u prilici - nabavljam ponovo isti! Mislim da oni i računaju na deo tržišta koji traži "prepoznatljiv" način rada, obzirom da je proizvod u svojim inkarnacijama prilično već raširen, mnogo više nego na ubeđivanje "tvrdokornih" anti-protivnika da je to "a must have"! Dakle, zna se, zabodeš npr. UAD 2-jku sa 32/64 Neve-a i uz "korektan" usnimak i mix - to je taj sound! (Ne poredim rad UAD-a sa originalnim ch.stripom, već zvuk plugova kao takav kakav je). Ja kažem - cool i čekam da vidim.
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 20-01-2012 at 11:58 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K: Preamp universal audio | eka-nika | Kupujem/trazim | 1 | 15-03-2011 01:04 PM |
Universal Audio 4-710d | alen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 06-11-2010 05:26 PM |
Universal Audio | dr.Ru | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:20 PM |