|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
slazem se sa kravadinkom da je trenutno a i u buducnosti izglednije da mnogo mocniji a jeftiniji sistemi funkcionisu bas tako kako je opisao.
master i kombinacija sjajnih soft syntova, semplera, efekata (istina... tu je razlika svetlosna godina u korist kompjutera) .... kronos je ipak samo korgov sintisajzer... i da... preskup jeste... realno bi bilo da kosta 2000... ja sam ga uzeo iz posla nisam bash izbrojao novcanice.... ali nije mnooogo preskup...(OASYS je bio ono... izdrkano skup) on ima smisla, cini mi se, bas kao sto wladymeer kaze, ako neko ima-gotivi-poznaje KORG... ja godinama koristim korg i jako sam brz sa njihovim interfejsima... brzo pakujem farbe.... surfujem kroz menije..... ali ta prica da hardver (cuj hardver pa nije u korgu mali patuljak koji svira nego neki raspali matori intelov procesor hahah) svira bolje od npr omnisfere ili kontaktovih banki.... nemoj da se salimo.... tu je kravadinka potpuno upravu.... ovaj KORG sintisajzer je odlican, ko voli korg.... i ume sa njim... meni je lepo osvezenje i iskreno, da nije izasao... morao bih upravo to... da ulozim truda u neki custom live setup sa opasnim kompom.... svakako cu to i izvesti uskoro... ova klavijatura mi je samo dobar KORG a posto volim korg i brzo i efikasno umem sa istim.... uzivanje..... sustinski..... kravadinka je upravu.... ovo su slamke spasa za korg,rol,yam.... za koje se nece uhvatiti... ako ne budu krenuliu korak sa tehnologijom.... i ta ideja da napravis svoj rompler je naravno odlicna.... sustinski, ne postoji nikakav razlog da nas zamajavaju za pare.... zasto KORG ili ROL ili YAM ne bi imali disk od dva terabajta i gomilu semplova i virtuelnih instrumenata na nacin na koji ove kompanije misle da to treba da zvuci????jbg to su nam ipak pitanja na nivou zasto automobili idu na gorivo? realno, bez razloga.... samo zbog GORIVA.... dajparedajparedajpare..... elem ajd jos jednom i da vise ne davim.... ovaj instrument je dobar. treba ga probati, i jako je svirljiv, poneki korgasi ce ga pozeleti - kupiti - i bice im drag-dobar..... uzivajte, pozzz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg KRONOS revealed!!! | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-01-2011 07:00 PM |
Stigao Poco | La notte | DSP forum | 23 | 15-04-2008 11:22 AM |
Stigao Auralex!!! | Gianfranco | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 16-09-2005 09:07 AM |
Stigao UAD-1 | idekius | DSP forum | 2 | 20-06-2005 12:20 AM |
STIGAO RME - FIREFACE 800... | Mandragora58 | Computer Hardware | 4 | 14-08-2004 05:15 PM |