|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo konacno mi stigao Auralex... Totalno sam okruzen sa svih strana sa 5 Max Wall zidova i 4 Lenrd Bass Trapa.Na plafonu Studiofoam Wedges 4",koje nisam instalirao jer mi Ameri nisu poslali TubeTak lepak koji se dobija kao obavezan dodatak! Strasno!!!
Evo jedna slicica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Svaka Cast! Koliko si dao za sve to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Trebace mi vreme da se naviknem... Odjednom cujem sve jasno... neverovatno jasno!!! Ludilo!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
2000 evra + 700 evra su me odrali za carinu...
Ma cena prava sitnica ![]() Ustvari ne carina,vec troskovi transporta,jer zbog velike zapremine kutija se racunalo kao da je narudzbina 1 tona!!! Last edited by Gianfranco; 01-09-2005 at 11:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sta da ti drugo kazem nego - svaka ti cast, uvek si znao samo za najbolje stvari!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Skupo brate...skupo!
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
U Americi da zivim,to isto bi me kostalo 1500 evra!
![]() Ali idemo dalje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
sta reci, sve za zvuk..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
malko sam zbunjen.. znam ljude koji su davali po 10k evra za akustiku kojoj sam cuo audibilne mane.. ovo je neko low-budget resenje ? Koja namena ? Za sobne radove ili i za ozbiljnije studije? meni 1000e nije problem dati ukoliko to daje rezultate....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
izgleda gotivno nadam se da se tako i cuje...daj jos slika obavezno.Kakvi su ti oni stalci za monitore..ja moram da pazarim neke jos drzim moje na nekim kutijama...i reci mi samo kako se hladis posto kapiram da je vruce unutra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Auralex MoPAD | 66musicman | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 06-10-2009 04:42 PM |
AUDION - Auralex Acoustics | diviner | Komercijalni Oglasi | 0 | 19-03-2009 05:56 PM |
Auralex....kako do njega? | bezsmisla | Dizajn i konstrukcija studija | 18 | 12-04-2005 03:36 PM |