|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Ok boggy skidam kapu predajem se ,ipak si ti u struci ali puno mistifikujes
![]() quake2 "Da bi "tvoj stav" imao bilo kakvu tezinu morao bih prvo da znam ko si i sta su tvoje referense a dotle cu da verujem svojim iskustvima i naravno svojim usima,marketinske price me retko zanimaju a nadam se da ces i ti uskoro prestati na njih da nasedas." Behringera sam kupio kada sam cuo kako svira(njegov DAC).Za mene nije bitno da li je to Behringer ili neki drugi uredjaj jednostavno sam na njega naleteo.Verovao sam da ce zvuk biti puno bolji kada izbacim pasivnu skretnicu. Zvuk je puno bolji....... Nisam od onih koji puno veruju marketingu. Nisam cuo puno lampaskih pojacala ali ono sto sam cuo je bilo prilicno nedefinisano tromo bez ikakve definicije basa. U sustini lose iskustvo. Voleo bih da cujem tvoj sistem a ujedno te i pozivam na kafu?Naravno kad se ima vremena. "Ne slusaj muziku sugestivno,u takvim situacijama su svima svoje omiljene spravice sa kojih redovno brisu prasinu i pokazuju ih gostima najbolje.Vremenom ces shvatiti da i ono "koliko para,toliko i muzike" i te kako ima smisla" Tu se slazem koliko para toliko muzike ali takodje mislim da moze da bude puno para a nista od muzike.Zato volim malo da eksperimentisem da cujem drugo misljenje da cujem drugi sistem itd... "Pa da malo za promenu pitam nesto i ja tebe ![]() ![]() Probao sam par puta neke kablove stvarno neznam naziv bili su dosta skupi 300-400 eur i da oni menjaju stvari u sistemu.Ponasaju se kao filter tako da je moguce na primer da ti obore malo visoke itd za drugo ne znam mozda mi ti mozes nesto vise reci o tome? |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema: Aktivni ili pasivni magneti za gitaru? | MUzzY | Gitarska Produkcija | 17 | 22-08-2008 01:25 AM |
DI Box, Aktivni i Pasivni | analog | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 22-04-2008 11:27 PM |
pasivni cooler za chipset | milanCHE | Computer Hardware | 5 | 19-01-2008 02:42 AM |
Alesis aktivni vs pasivni | gorjan | Monitoring | 6 | 24-05-2004 05:25 PM |