Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-05-2010, 10:35 PM   #20
drzox
Member

Smile Re: Gadjajte

Quote:
Originally Posted by google View Post
Ako sam dobro razumeo, niko nista nije svirao (poslagao si za jedan dan lupove), niko nista nije producirao (opalio si neki preset), oko vokala se puno ne umara, (odpeva se sa sat vremena, pa sta bude), da li negde nesto smeta, nebitno. I onda ide pitanje:To zvuci kao da je neko poslagao semplove za manje od 2.5 sata, a pevao oko 25 minuta i na sta je opalio neki preset na master sini- to je hohstapleraj a ne kvalitet.

Srecom reklamiranje komercijalnih projekata na rumskom je besplatno.

Dobri moj Google mislim da nisi dobro razumio,ali si i od samog pocetka napao,naravno ne zamjeram ti,trazio sam misljenja kompetentih ljudi a TI se ocito smatras kompententim i vjerovacu ti na rijec,ali nakon ovoliko paljbe daj mi link da ja poslasam nesto tvoje sto ti smatras da je dobro .
Dalje ja sam za autorski rad i studio dobio 600eura za pjesmu Andjeo i taman toliko sam i vremena portosio,karikirao sam da je to 10 sati,bilo je tu nekih 30-taK i tako ti to dodje na nekih
10 eura po satu sto ja mogu zaraditi i svirajuci i drzeci privatne casove iz informatike,dakle mizerija.(300 muzika i tekst +300 studijo)
DA si malo bolje procitao vidio bi da sam koristio royality free multitrack pjesme za Staricu ,dakle ljudi su svirali pjesmu ,dali kod mene u studiju ili negdje drugo ,svejedno je ,ja sam to samo malo poslozio po mojoj haermoniji.Evo ti link orginalne pjesme http://soundcloud.com/drzox/smart
Ja bolje nego sto je ovo(a mislim da puno razlike u produkciji izmedju orginala i Starice nema) nikad nebi mogao niti znam ikoga u blizoj i daljoj okolini exYu da moze odsvirati i napraviti nesto ovako,a ako ti smatras da i ovo nije dobro ,e j...ji ga onda ,
Na slican nacin uradjena je i Andjeo samo ne mogu da nadjem orginal.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules