Quote:
Originally Posted by alfom
@ Sale,
ma navedoh 'g-g' kao primjer pandan onom što ga okači Da Bear. Po mom ukusu to je jedno od najgorih 'smeććććća' koje sam čuo unazad par godina - i začuđujuće nevješto aranžirano, a sve da bi se dopalo Cro publici (primorske limene duvačke grupe = Orkestar za svadbe i sahrane  , itd. itd.).
Nije to po mom ukusu. Ali, ako i nije po mom ukusu (koji je kao i svačiji, u krajnjoj interpretaciji, u stvari najobičnija taština - zato se i odbranjuje do Pirove pobjede), to ne znači da nije po nečijem. E to 'po nečijem' prodaje izvjestan broj CD-a. A mlada raja slabo kupuje CD-e jer uglavnom slušaju *.mp3 sa intera ili pjesme kupuju po par evrocenti po primjerku.
Isto to 'po nečijem' je DaBear pokušao predstaviti nama u smislu : šta prolazi anamo u Engliskoj.
***  pa ovdje svi upadaju u zamku da se nešto moraju braniti i objašnjavati šta su mislili kad su rekli, ili biti tuđi advokati i interprete : 'šta su ti drugi mislili kad su rekli ...' ... Brišem ja sa ovog threada, jer postade besmisleno.  PoZzzz.
|
ma nisam ja tebe napao.. samo sam hteo da vidim da li shvatash da se kod nas jako malo prodaje i da bi seve i gomila raspada sa scene bila nishta u svetu... yet, ovde su bog i batina.