|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Po mojim iskustvima upravo je obrnuto. Puno je te?e smislit neki "catchy" komad teksta koji će biti pamtljiv i prepoznatljiv i koji će jo? uz to potpuno odgovarati imid?u pjevačice/pjevača...Neki standardni ljiga ljubavni tekst tipa "ja te volim , ti me voli?, jaooo predivno mi stoji?..." je lako napisati, ali je jo? lak?e zaboravit...Da ne mudrujem bez veze, mislim da je tekst ono ?to je čak bitnije da ne?to bude hit ili ne.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako prodati pjesmu? | Hepek | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 06-11-2009 02:22 PM |
pomozite da nadjem pjesmu | balthazaar | Pricaonica | 31 | 02-11-2009 05:25 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |