e ovako braćo i eventualno nadam se ako koja sestra ima

ovako stvari stoje na zastavi u tri boje. nisam se naljutio neg su mi virusi naprosto izjeli kompjeter i evo me sada potrudio sam se i napravio skicu. ovako izgledaju temelji jer već postoje. a sve će bit izgrađeno od blokova jbg. mjenjo sam motor za 800 blokova

evo skice
znači imamo tu još jednu prostoriju od oca šupa, problemi iako bi to mogo možda zapljenit u budućnosti al nikaka korist od toga. čito sam dosta tu kontam dakle to polupat sa letvicama i roknit taj amazof nešto cm od zida iako ne znam kak da ga nabavim, ak ništa tervol to sam skonto da je to, e sad te neke azma ploče su mi isto kontam cool stvar, al ni to neznam di da nabavim a i ne znam alternativu??? dole ću roknit definitivno brodski pod, to ću još nekako preživit financijski. a gore?? kolko će bit visoko isto tako??? ufff
e sad kak to jedna soba treba bit joooj
a ono ja snimam tak te lokalne pankeraje i jeftinije rokere, a i nace radim rap bitove i to pa ono evo da vidite o kakoj nezbiljnosti u hramu ludila radi eto mi i moj bit i moj spot (snimio sa fotoaparatom) za kolege rapere
http://www.youtube.com/watch?v=yctRxbG3bnw