Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   gradim studio (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23102)

babilon33 23-05-2008 11:09 AM

gradim studio

eto i ja gradim amaterski studio u dvori?tu - sam sam iskopo temelje i priredio ih - 3.5/3 a druga, 3.5/ dva, kupio sam glupe blokove nekih osamsto, e sad nisam vodio računa o tom da moram te ćo?kove sredit pa me to sad mući, e sad jel to premalo? da podjelim sobe drugačije? kad ozidam ?ta da koristim unutra za izolaciju, ja ću isto tako napucat kutije od jaja u onu sobu uff. to su pitanja za početak - i da jel imate ne?ta ?to bi trebo izbjeć po svaku cijenu??

Oggy 23-05-2008 11:55 AM

Re: gradim studio

Po dimenzijama koje si naveo, u jednu sobu kutije od jaja, a u drugu, koke nosilje i eto biznisa... :)

NLP 23-05-2008 01:00 PM

:rotfl:
e to je najbolji predlog da.
Mo?e? da napravi? jednu veliku sobu i je uredi? u "All In One" varijantu/ kontrolna soba i snimača u jednoj.
?to izbjegavat... pa prvo te kutije od jaja, pa onda raznorazne akustičke pjene itd.
Dodobra presurfaj ovu sekciju foruma, onda če ti biti jasno ?to i kako.

babilon33 23-05-2008 01:11 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 205337)
Po dimenzijama koje si naveo, u jednu sobu kutije od jaja, a u drugu, koke nosilje i eto biznisa... :)

pa ono stvarno si super smje?tan, sva sreća da sam poneo steznik inače bi puko od smjeha, to su dimenzije nemam druge, pito sam za savjet, a da sam htio ?ale o?o bi na forum vicevi

babilon33 23-05-2008 01:14 PM

Quote:

Originally Posted by NLP (Post 205341)
:rotfl:
e to je najbolji predlog da.
Mo?e? da napravi? jednu veliku sobu i je uredi? u "All In One" varijantu/ kontrolna soba i snimača u jednoj.
?to izbjegavat... pa prvo te kutije od jaja, pa onda raznorazne akustičke pjene itd.
Dodobra presurfaj ovu sekciju foruma, onda če ti biti jasno ?to i kako.

nemogu brate imam te nacrte sa dr?avom i moraju bit dvije sobe hmmm a ?ta da onda napucam unutra tervol a? i one azma ploče, jer trebam sabit ćo?kove?

babilon33 23-05-2008 01:21 PM

.Dodobra presurfaj ovu sekciju foruma, onda če ti biti jasno ?to i kako.[/quote]

aj mi daj linkove neke :grin:

NLP 23-05-2008 01:26 PM

Prvo prečitaj sve stickyje!

Oggy 23-05-2008 02:18 PM

Quote:

Originally Posted by babilon33 (Post 205342)
pa ono stvarno si super smještan

Trudim se ;)

Quote:

sva sreća da sam poneo steznik inače bi puko od smjeha,

To ne bi bilo zgodno. Sreca u taj steznik... :)

Quote:

a da sam htio šale ošo bi na forum vicevi

pa ovo mi je na momenat tako i zazvucalo, te resih da se pridruzim... :)

Max 23-05-2008 04:26 PM

Quote:

Originally Posted by babilon33 (Post 205343)
nemogu brate imam te nacrte sa dr?avom i moraju bit dvije sobe hmmm a ?ta da onda napucam unutra tervol a? i one azma ploče, jer trebam sabit ćo?kove?

Nemoj ti njih da slusas , oni su zlobni ..... samo ti stavi te kartone za jaja .... sto vise to bolje .... i bice super !!!

Pozdrav

Rhino 23-05-2008 04:40 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 205390)
Nemoj ti njih da slusas , oni su zlobni ..... samo ti stavi te kartone za jaja .... sto vise to bolje .... i bice super !!!

Pozdrav

:shock: :D :ups:

All times are GMT +1. The time now is 07:17 AM.