|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 |
mod?rateur analogue
|
![]()
solidno. mozes ga namjestiti da manje i da vise farba. ali opcenito ima neki svoj smek. pogotovo je super sto imas tri opcije - kompresor, kompresor sa tzv. HP sidechainom (ne reagira na baseve), i posebno imas limiter , koji kad dosta radi nedaje plastiku ko recimo L2 ili nesto, vec farba onako malo 60s.. za neke stvari super, za neke nije.. ali da skratim : nebi imao nista protiv da ga imam i danas,,
jedan detalj da ne zaboravim: na nekakvim dubokim kickovima tipa 808, ako stavis prekratak attack ili release onda malo oce malo da distorzira odn. kao da fuzz-ira.. sto se dogadja i nekim skljupim spravama. medjutim, opet, to se dogodi na samom tranzientu pa neki put cak moze bit i pozeljno.. ja bi ga koji put namjerno ostavio da mi da dodatni click.. compounder i mastermix su jedine sprave koje vrijede iz cijele platinum serije. kolko para traze? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Kompresor AU | zmaj | Audio Software | 8 | 31-03-2009 04:34 PM |
rnc kompresor | liman021 | Computer Hardware | 0 | 19-07-2006 10:07 PM |
Reverb i kompresor | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 15-03-2005 10:57 PM |