|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ja kapiram da apsorpcionim materijalom iza nje se prosiruje opseg rada tog apsorbera oko te frekvencije (kod mehanickih rezonatora -low)... a perforacijama kapiram da se dobija pogadjanje neke druge (vishe) frekvencije (akusticki apsorber- mid, mozda cak i low/mid)... neka me neko ispravi ako gresim... koliko su debele te gips ploce koje si stavljao na zidove?? da li su dovoljno elasticne da bi uopste mogle da "troshe" zvuk... ako su kao ove sto ja imam za pregradje zidove u stanu, onda se bojim da je to jako debelo... poz!
...I'm gonna trade this life for fortune and fame, I'd even cut my hair and change my name... Last edited by Miha Blaze; 10-02-2008 at 05:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Od nule do studija | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 34 | 15-03-2010 11:13 AM |
Gradjenje studija | Boskovic | Dizajn i konstrukcija studija | 30 | 14-03-2009 04:05 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |
konstrukcija studija | nestor | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-12-2006 02:34 AM |