Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-11-2007, 06:13 PM   #19
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Uskoro udruzenje!

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
pa pazi.. ja sad imam studio.. nemam diplomu, jbg.. jer ovo ovde je chista prevara.. e sad, ja moram da se prijavim, jel? da mi ne bi inspekcija upala i pravila probleme... i ja cu morati da placam sebi i drzavi.. jedini je problem shto nisam bash neki veliki producent i necu imati 24/7 posla i para od toga.. zbog toga se ja interesujem u neke sindikatne pobune itd.. btw, kada kazesh "rentanje studija" mislish na iznajmljivanje radi proba? poshto u to ne spadam, nije probni nego.. muzichki (il kako se sad to vishe zove) studio..
Nije stvar dali imas diplomu ili ne ( oko regulisanja prijema u udruzenje). Prijem ce biti regulisan na vise nacina, od diploma skola koje ce biti priznate pa do prijema komisije kija ce doneti sud dali doticna osoba moze biti primljena i priznavanje dokazanog rada na konkretnim projektima. Ali opet kazem ono sto tebe zanima tj. da legalizujes svoj studio ( nebitno dali se u njemu rade probe ili snima) to generalno nije i nemoze biti u nadleznosti udruzenja koje ce biti oformljeno za delatnosti o kojima govorimo.
Registracija studia je privredna delatnost koja podleze svim privrenim propisima i tice se drzave i zakona i nemoze neko da te pokriva od onoga sto nalaze drzava ( nisam pravnik pa sam mozda rekao neke stvari kao laik ali nadam se da ste shvatili sta sam mislio).
A kada vec imamo pravnika Bracu u drustvu neka ti covek ukratko objasni kako da resis svoj problem.
LACKY is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules