|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Mozda ovo pod br1 ,inace nemam predstavu sta ce da ispadne na kraju .Uglavnom se na pocetku igram sa nekim lupovima ili semplom dok ne dobijem neki zvuk ili brejk koji ce da pokrene sve .Obichno kad mi svira ili lupa u glavi sve brzo nestane tako da ako nisam za kompom nista od toga .E sad koliko cu to sve da izguram do kraja zavisi od samog raspolozenja ,inace nemam naviku da se vracam nazad jer kad se sutra probudim sve je drugacije i ako mi se loopa loopam novu stvar .
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
virus powercore public beta nove verzije | lesha | DSP forum | 1 | 13-05-2009 06:23 PM |
Ko Je Ovo ??????? Fenomen!! | DaBear | Promocija radova | 19 | 17-05-2007 06:32 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |