|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
To je neki EMU , mislim da je e-synth. Nije MADE IN JAPAN, mora biti dobar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
?to se ti?e kvaliteta semplova klavira najbolji mogu?i el. klavir po meni je Yamaha p100, 150, 200, 250 serija, kada sam probao ova prva dva usta su mi ostala bukvalno otvorena... kvalitet mehanike je fenomenalan u odnosu na druge modele iz p serije ne mogu se ni uporediti, jer su ostali dosta ispod ?to se ti?e kvaliteta i semplova i mehanike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Svirao sam Rolanda A 90 ,KORGA SP 200, Fatare... sve RD serije od Rolanda , XV Roland..ali najbolje i najbli?e pravom feelingu klavira i po saundu i tipkama je definitivno Yamaha P-250 to je totalna ludnica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Imam P90 i prezadovoljan sam.SP200,300 a vjerovatno i 500 niti imaju takvu klavijaturu a znam,ni zvuk.
Znam sta pricam. Otpor dirki jeste malo jaci ali ces taman da poboljsas tehniku ![]() Svako ko ima nesto iz P serije je veoma zadovoljan dok je Clavinova ipak preskupa a takoreci nepokretna. Na P90 i sviram i koristim ga kao kontroler i za sve je fenomenalan. Jedino pronadji solidan stalak za njega jer sam ja nedavno polomio obicni drzac za sint(3 mjeseca je stajao na necemu sto je bilo ocito preslabo za njega). PS:Matija Dedic je prije neki dan svirao na P 80(vlasnistvo spomenutog Tikijevog klavijaturiste) u BL i bilo je odlicno. Ni dodatne boje uopste nisu lose(B3,Rhodes,Clavinet,DX rhodes,...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam otprije dva miseca kupi Yamahu P90 (1100 eura) i mogu re? da sam najsretniji ?ovik na svitu.
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Sve je receno!Zakljucajte topic!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
nije sve re?eno-niko ne mo?e da pobedi fujihu f2100-to je jako bolesna ma?ina...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
yamaha rulez!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je,po vasem misljenju,najbolji Vst klavir? | splatch | Audio Software | 42 | 26-01-2011 08:18 PM |
koji je najbolji software vocal reverb | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 13-12-2008 11:50 AM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |