|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() nadam se da ne trazim puno ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Evo, reci cu ti ja odnos ta dva mica...
Rode je mutniji, sladji (ko i sve rode), bolji odziv u srednjem spektru, mekan zvuk. ZAJEBAN kod sibilanata... Behringer... Sirov, surov, shiljat zvuk, nije masan kao rode, ali zato zvuk "ne leti" nigde. Malo doterivanja i jako lep zvuk mozes da dobijes... a i lepo izgleda i dolazi u kofercetu sa shockmount ![]() grubo, ali mislim da ce ti pomoci... pa sad ti odluci.. oba su sasvim ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Po?to je rasprava bila o budget mikrofonima, mislio sam kako gleda? na njega kao opciju umesto jeftinog Rode-a ili Behringera? Kako po tebi stoje oni me?usobno upore?eni, jer tu su negde po ceni. Ina?e to "ovde" gde se nalazi fajl, bojim se da nisam skapirao ba? najbolje gde je to, ili si ti zaboravio da doda? link? ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Evo ti kompromis
![]() Akg c3000. Ja ne bi smeo dase igram sa Behringerom |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Imam doma B2 i mikrofon zadovoljava moje potrebe (btw. imas na forumu par tema o njemu pa procitaj ako nisi).. Za tu cijenu stvarno nemozes nac bolji mic i jos u kombinaciji sa nelosim preampom i antaresovim pluginom > 8) Ako vec nemas onda odmah uzmi zajedno s micom stalak i mrezicu..
Btw. O Rode mikrofonima nemam pojma pa ih ne zelim usporedjivati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
evo, sad sam se ozbiljno nalozio na Studio Projects C1
![]() samo kod nas je skup kvragu... u provoxu cca 3100 kn (560 dolara!)....vani je vise nego duplo jeftiniji!!!! imam osjecaj da nesto proizvodimo i izvozimo u USA da bi tamo bilo jeftinije nego ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
MOZDA GRIJESIM ALI U TOJ NEKOJ KLASI MISLIM DA TI JE STUDIO PROJECTS NAJBOLJA VARIJANTA,JA SAM ISTO MISLIO NESTO OKO BERHRINGERA DA PETLJAM JER I MENI TREBA KONDEZATOR,I HTIO SAM DA UZMEM B5,ALI SAM SE ONDA PREUSMJERIO NA STUDIO PROJECTS I MISLIM DA JE BOLJA VARIJANTA.UKUSI SU RAZLICITI,ALI SVE JE TO SITNA PARA ZA NEKI DOBAR KONDEZATOR,BOLJE SKUPI JOS MALO PARA PA UZMI AKG C 414 GOLD,ON JE NEDJE OKO 450E I SUPER JE SPRAVA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Znas kako ja se jos razmisljam oko studio projectsa i akg,sad sam poceo da pravim studio i ogranicen sam sa sredstvima(kao da je to nesto novo)i svaka sugestija mi je dobro dosla.Ne znam kakvo je tvoje misljenje oko izbora mikrofona,a da su u klasi C1 i C414,i interesuje me tvoj prijedlog za monitore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
evo me upravo jako razveselio jedan mail...
naime, nasao sam C1 u hrvatskoj za 160 eura! bez pdv-a, znaci 195 eura sa pdv-om. nov novcat, u ducanu! joj, bas sam sretan ![]() mislim da ce uskoro pasti jedan review ![]() ako koga zanima, ducan je: Audio pro d.o.o. Bana Jelacica 64 31220 Visnjevac-Osijek Tel; 385 31 350222 Fax; 385 31 350220 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 14 | 09-03-2009 11:40 AM |
Izbor mikrofona? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 10-12-2004 09:39 AM |