|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ipak Yamaha jer je 100 % kompatibilna sa Cubase-om, narocito sa zadnjim SX3. Koliko se secam Tascam nije podrzan od strane Steinberga ali zato radi odlicno sa Logic-om. Ako nemozes drugacije onda odaberi prema programu koji korsitis. I jos jedna sitnica Yamaha ima display a Tascam nema.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Ali sad me bas Shot podsjetio da onda necu moci snimati preko lune... jer ne mogu 2 asio drivera raditi istovremeno... znaci sve ide preko tog mixera....
To mi se bas ne svida..... Sad sam opet u nedoumici..... a treba mi nesto pod hitno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Pa ustvari uopce ne znam da li je ili nije neophodan! Skroz mi je prirodan! Kako mogu inace prikopact npr. ASIO OUT da mi snima direktno vokal na kojem je efekt koji ne snima... pa direktno wave out SAMO IZ npr. giga studija ili samo vst instrumente... pa sve.... pa kako namjestiti da snimam direktno iz nekog dvd playera glazbu kad je skidam... kako bi sve to inace radila? Ali najbitniji je taj dio kad snimam vokal pa ga prenesm tamo da ide direktno u asio a ja si puknem reverb da bolje zvuci a ne snima se...
Kako bi to inace radila? Ma sve je to ok. Ali tako dugo odgadam stvari. To snimanje uzivo vokala i drugih instrumenata... i sad ak mi uleti nesto drugo pa dok se naviknem.. ne znam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
touchscreen daw controller | Monroe/Rampart | Computer Hardware | 0 | 07-06-2009 11:28 PM |
midi controller | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 10-06-2007 06:50 PM |
rme+carbus controller | bellay | Computer Hardware | 2 | 28-08-2006 11:01 AM |
Steinberg id controller | Ad Fines | Computer Hardware | 4 | 26-12-2004 06:37 PM |