|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
MAO
|
[quote="dvuckovic"]
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
ton magistar
|
Quote:
oni koji poznaju njegove stare ploce uglavnon nisu zadovoljni. to mi je nesto ko onaj osjecaj kad san prvi put cuo kako gilmour pjeva watersove pjesme. u pocetku mi je to bilo bljah, a sad san se vec naviknu. dobro, u slucaju olivera nije toliko drasticno.
|
|
|
|
#23 | |
|
Administrator
|
Quote:
Carevi ste i jedan i drugi !
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Member
|
I moj glas ide za Nikolu Vranjkovica, bar sto se gitarske muzike tice. Poslednji Block Out i Orthodox Celts su preterano uradjeni. No, ja bas i ne slusam previse domacu muziku, tako da...
|
|
|
#25 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#27 |
|
Pro Member
|
A. Radovic je sl. ekipa radila na albumu: Marijo Pajic, Zoran Radetic, Aleksandra Kovac. Radjeno je u novom Pinkovom studiju (sa SSL-om) :roll: a Master je radio Vlada Negovanovic...
Meni se licno i ne svidja zvuk na tom albumu... :roll: |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Pro Member
|
Ima zanimljivih house stvari. 8) Pa me bas zanima ko je to radio. :roll:
A i radim remix jedne njene pesme pa ako neko ima kontakt telefon mail ili bilo sta slicno PM-ujte me slobodno.
|
|
|
#29 |
|
VIP Member
|
Ja nikad nisam voljela hrvatsku glazbu, ali gibonijev miracul je ucinio iznimku kod mene. Pjesme su odlicne, produkcija izvrsna, bubnjar svjetski... ma sve je daleko ispred hrvatske glazbe inace.
Gdje je granica procjene kvalitete produkcije ili same pjesme i ne znam stvarno da li na ovom forumu ima itko (osim Shota - od hr strane) tko se u tom smislu pokazao kao stvaaarno pravi znalac... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ivan Lekic
|
Svaka cast pomenutim producentima , dobri su .. mislim da nema potrebe (ne)diviti se pomenutima .. Oni su ljudi kao i mi i osecaju i cuju razlicito ..
Ja recimo nemam idola niti mastam da budem kao neko .. Ja sam ja , tako radim i to je dobro (Kada svoj rad mogu lepo naplatiti i ziveti od ovoga i kada imam posla znaci da se i drugima svidja) Recimo volim 1000 puta slusati jednu te istu dobru produkciju , aranzman i sl. ALi nikada me nije interesovalo ko je to radio , pa zar je i bitno .. Svi oni i svi mi smo u backstage-u i nas uspeh odnosno uspeh onoga kome radimo je placen i mi smo tu samo potpisani i ponekad spominjani i to je sve .. Licno mislim da treba graditi i usavrsavati neki svoj zvuk koji ce se ipak razlikovati od necijeg , mislim da je u tome uspeh a ne kopirati i druge , diviti im se isl. Drustvo , vremena se menjaju , doci ce i nasih 5 minuta na toj ozloglasenoj estradi i kada ce vam se mnogi diviti , uistinu prija i imponuje ... |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|