|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#221 |
Senior Member
|
![]()
Doveo crnogorac ?enu na porodjaj, stao ispred varata u bolnici i čeka. Čuje on jedan krik iz sobe i obli ga znoj, poče srce br?e da mu lupa.
Posle nekih deset minuta opet se čuje krik. Crnogorac se uhvatio sa obe ruke za glavu, hoda tamo,ovamo, kaplje znoj sa jegovog lica. pogled mu ide od poda ka nebu, jedva di?e... Odjednom se ču opet krik i plač i...crnogorac izgubi svest, tresnu o pod... Istrčali doktori i sestre, polivaju ga vodom i on otvori oči. - Doktore ?ta sam dobio? - Divnu ćerkicu.. -Uff fala Bogu da nije sin, bar se neće mučiti ovako ko ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Pro Member
|
![]()
Ozenio se mujo japankom i dosao haso da ga posjeti:
*Pa pita Haso: "jeli ba Mujo kako se ti sporazumjevas sa tvojom zenom, *a Mujo ce njemu: "mimikom ba mimikom" *Poslije nekog vremena sjede oni svi za jednim stolom, a Japanka izvadi sisu i pokaza Muji. *Mujo ko iz topa ustade, ode, kresnu joj majku, vrati se, ponese kantu vode i prospe joj na glavu. *A Haso ga pita pa sta to uradi bolan Mujo. *A Mujo ce na to: "ona meni idi kupi mlijeko, a ja njoj je*em ti mater vidis da pada kisa" Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#223 |
Junior Member
|
![]()
Dok sretna majka drži novorođenče u naručju, prilazi joj medicinska sestra i kaže:
- Vani je sretni otac sa buketom cveća, da li da ga pustim kod vas? - Ne! Ni slučajno! - Pa zašto gospođo? - Svakog trenutka može naići moj muž! - Ja se nesanice brzo riješim. Uvijek brojim do tri, i gotovo. - Samo do tri? - Pa dobro, nekad i do pola četiri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ufffff..jbte ! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Pro Member
|
![]()
LA-2A's in a bar. 1176 walks into the bar and immediately starts picking a fight with LA-2A. LA-2A just looks at 1176 and says, "Why do you always have to be so quick to attack?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Banned
|
![]()
idem ja kroz sumu i berem gljive....svakakve razlicite....male,velike,srednje..punim kosaricu..mmmm super večera će bas bit super..kad najednom naletim na VELIKU crvenu gljivu sa zutim točkicama
![]() ![]() Kad najednom ispred mene se pojavi rakun i kaze mi.. jebi me i ovo ce sve prestati... sve ce biti po starom.. ma sta??? JEBI ME kaze on ili ti nema spasa!!! I sta cu krenem ja jebat rakuna..jebem ja jebem... JACE,JACE!!!!!!!! sta cu......ja jace brze....izjebem ja rakuna ono ![]() ![]() ![]() ![]() izbijem ga iz cipela.. I TO JE ČASNI SUDE ISTINA A NE ONO STO TA CURA KAŽE. Last edited by telefon; 16-04-2014 at 10:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Moderator
|
![]()
Игра циганин фудбал и зове га тренер и показује му рукама измену да изађе и гледа га онако и почне да му се дере:
- ма не салто, измена бре!
![]() |
#229 |
Moderator
|
![]()
"Marija ?erifovic ovakva, Marija ?erifovic onakva..."
Bar se dečko obrijao kad je nastupao na Eurosongu! ![]()
![]() |
#230 |
Junior Member
|
![]()
Važna obavijest: Zbog recesije se zatvara svjetlo na kraju tunela.
Potpis: Bog Uzmem mužu tel i vidim u kontaktima "Besplatni sex"... nisam mogla da izdržim da ne zovnem, kad ono zvoni moj telefon... Pitali mladića da li bi radije oženio stariju seljanku ili mlađu Zagrepčanku. Stariju seljanku naravno , odgovara on Zašto??? Starija seljanka ima 23 godine a mlađa zagrepčanka 39. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |