|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Senior Member
|
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#43 | |
|
Moderator
|
Quote:
Surferu, matori, ja sam, kako da kazem, vrlo zapizdio po pitanju analogije, ima tu sta da se kaze, pazi ~ kad sam inicirao citavu sekciju na forumu, ali covece, odmazes sa ovakvim tupavim izjavama...! Ne moras bas svako svoje misljenje da izneses na forum. To se drugacije radi. Pusti decu pa im pokazi ko je cale na primeru, a ne sa 13 postova da isterujes "pravdu"...! Ne baratas terminologijom... To se tako ne radi...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 31-12-2010 at 10:10 PM. |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Šala, Bockie, šala, šta nisi primjetio da je zahebancija i smiley ROTFL? ![]() Očigledno nisi zato nemojmo o tupavim i trapavim izjavama Nova Godina je, ja kod kuće sa malim djetetom i šta da radim nego da se zahebavam. Inače ćale "deci" pokazuje primjerom svakodnevno. I ne samo deci nego i odraslima Zato nemojmo o terminologijama P.S. Želim svima sve najbolje i puno analogije i digitalije u Novoj Godini, ko šta više voli. Last edited by Surfer; 31-12-2010 at 11:15 PM. |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Banned
|
ne smarajte...srećna nova godina, eksponati
![]() isto ste mi mili
Last edited by balthazaar; 01-01-2011 at 04:59 AM. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Superoperater
|
Ja sam od vas za novu godinu, dobio dosta dobrih kickova tako da sad mogu da napravim sega-mega-hit koji ce se stalno pustati i koji ce da izadje na televizor, majke mi !
![]() Bez zezanja, jos jednom hvala svima koji su se potrudili da pomognu. E da, buzz - imali su neki Jeskola TR909 koji je posle bilo tesko skinuti - navodno im je Roland zabranio da ga pustaju za download Zezao sam se i ja sa time nekad... Zar se oni i dalje razvijaju, prestao sam da pratim?Jos jedna korisna sprava za oblikovanje kicka - voxengo LF max punch!
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|