|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#491 |
Senior Member
|
![]()
mali update
Roland Jupiter 6 + Europe Exp Siel Opera 6 Roland MKS-7 Waldorf Pulse Doepfer MS-404 Doepfer A-100 ARP Odyssey Mk 2 Future Retro XS Macbeth M3x Cwejman S1 Mk2 Roland Jp-8080 Roland s-760 |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Member
|
![]()
Yamaha Motif 6
Uskoro Kurzweil PC3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
opa, ubo si Odyssey i to moju najdra?u verziju, fantastično ![]() vidim ipak si ostavio Jup6 i Macbeth.. ?to nije ga uzeo Relis na kraju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Senior Member
|
![]()
slikacu nesto mi crko kopmjuter pa nemogu slati slike od kuce ...
ali cu slikati ceo setup , sad vec lici na nesto ![]() Macbetha nije uzeo Relis , pitaj njega on bolje zna odgovor ... e Odyssey je ko nov , nisam verovao , ko iz radnje ... uradio sam mu faster env mod kod Saint Erica ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Moderator
|
![]()
Hej...kakvo si imao iskustvo sa St.Ericom.....ja se sad spremam da mu šaljem ARP 2600 u Total makeover.....kupio sam sve nove potenciometre, jackove, zvučnike etc.....
Zanima me ako je bio ažuran sa mailovima i koliko dugo mu je trebalo , da ti to sredi.... pozdrav, G P.S. danas mi je stigao SH 09......DERIIIIIIII!!!! ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Senior Member
|
![]()
St.Eric ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Moderator
|
![]()
Hvala!
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Senior Member
|
![]()
Arp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Senior Member
|
![]()
Onog casa sam bio neocekivano broke, a poslije sam mislio da je M3X otisao. Vidjet cemo sto ce biti. Za sad nema novih stvari za mene.
Lijepo, lijepo... Citirat cu jedan post s Harmony Central-a: "Polyphony is so over-rated these days." |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Pro Member
|
![]()
@Goasia-Ocuvan je sjajno Arp koliko vidim... Moram se jednom zaleteni do Becheja da ga kooonacno vidim i cujem na javi
![]() ![]() Last edited by silicon science; 18-01-2010 at 10:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |