|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Cek.... PSA1 analogna sprava? nisam pojma imao
![]() A sta eventualno upariti sa njim (od speak simluatora)?
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
@ off
To ti ga dodje ko analogni synth. ![]() U vezi pak tih 60 Hz znam da je bilo problema kod digitalnih sprava, ali da to ima veze sa većim shumom na preampu zvuci mi suludo. Da je brum u pitanju imalo bi vise logike, ali shum ??? Last edited by FrankoPanko; 18-09-2009 at 10:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Kapiram...odnecu ga na cekiranje kod majstora nema mi druge...
![]() Javicu sta je kad saznam,pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Evo obecao sam da cu javiti sta je bilo kad postanem pametniji i saznao sam da u stvari NISTA nije bilo
![]() Doneo sam u studio sa drugarom i Marshall JMP-1 i Rocktron Voodoo Valve da ih uporedimo, i SansAmp nema ni vise ni manje suma i zujke na high gainu od njih ![]() Ocigledno da sam malo zastranio u apotekarskim (citaj studijskim) uslovima i zaboravio kako to ide sa veslima i pojacalima ![]() Jedino sto me malo boli je sto sam zakljucio da mi se Marshall JMP-1 vise svidja od moje sprave ali to ne znaci da mi SansAmp nije ok,samo mi se Marshall JAKO dopao kako radi... Hvala svima na pomoci i komentarima,pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Sansamp rulez! Nema boljeg za vokale, loopove, sner, bass, synthove.....
![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Moji poeni na Marshalovoj strani su cisto za upotrebu sa gitarom,ali i to je verovatno stvar ukusa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje u vezi laptopa | MHz | Computer Hardware | 9 | 22-03-2009 04:42 PM |
Pitanje u vezi UAD-a..... | alektom | DSP forum | 25 | 15-09-2005 10:25 AM |