|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
eto ti ga sad... ja ga krstim, a on prdi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
... pa ono jes'... uz klimu jos moze devojcica da krene i da se oblaci
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
...i tako diskusija o car-audio processor-ima,sub woofer-ima,kutijama,pojacalima i manjku mesta u gepeku polako prelazi na mnoooogo zanimljiviji teren,tj.ergonomski problem,tacnije majnak mesta izmedju shalt-hoda menjacke rucice u 4.brzini i kolena saputnice olicenog u oskudno odevenoj mladjoj punoletnici
![]() poz... p.s.: (ne bacajte pare dok na skupu tehniku god vam cice dobrovoljno sedaju na suvozacko mesto,znaci nije im do bass-a,nego da ih nesto drugo zatalasa!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Deki, imas tu pored tebe kod $arana onu malu radnjicu sto radi auto muziku i alarme. Ugradi pozadi one Pioneer zvucnike (3500 din) i to je to... i tako zadnje zvucnike i neces da slusas ti nego da dodas malo bass-a... a prednje vec imas...
...a za one mlade devojcice nemoj da palis raju kad u autu samo vozis tvoju buducu (jos malo) zenu inace bi u suprotnom bio rastavljen na cinioce ili dva-tri puta udaren snazno od zemlju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() A ti ne moras bas da me podsecas! Sad odoh u krpice da sanjam kako ne treba da radim neku bedastocu od pesme za novce, vec kako imam zadatak da u drustvu jedne strahovite lepotice skoknem Aston Martinom do ambasadora SSSR-a koji se bavi spijunazom i likvidiram ga minijaturnim pistoljem sakrivenim u sat, za svaki slucaj mu zatrujem sampanjac, potom napustim mesto dogadjaja (zajedno sa ribom) pripremljenim helihopterom iza zgrade iz kojeg cemo kasnije da iskocimo u more gde nas ceka gliser, pa da posle svega toga odmaramo u hotelskoj sobi sa pogledom kroz palmu na okean... i sve te stvari koje 007 i ja volimo ![]() Sto se tice zvuka za auto, mislim da ce moj izbor biti Pioneer sub, 4 satelita i pojachalo...
![]() |
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
ja cu na sve ovo samo zapevati - "those who feel me near, will obly and change their minds...'cause it's been so loong"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ali znas kako , pas koji laje ne ujeda ..... ![]() ......... osim ponekad ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvuk na terasi... | pincium | Computer Hardware | 1 | 18-05-2008 03:58 PM |
Zvuk & Film | Color | Predlozi i sugestije | 7 | 05-05-2005 11:45 PM |