|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Moderator
|
![]()
Jel gledao neko freestyle>?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Moderator
|
![]() Quote:
u svakom sluchaju.. spot je montiran kako je montiran (klinci se nalozili a meni je tu ortak uradio najgore govno koje je mogao, al ok) i bachen na domace televizije.. i struka, aj kao da ga bacimo i adriju.. elem, ovako stoje stvari: kasnili su sa premijerom spota oko 2 sata.. pustili ga jednom, i nikad vishe.. koliko se secam ushao je u top ten, ali su na ostalim mestima bili slovenci.. koja je pricha? slovenci se guraju iz sve snage.. a ovi ostali smrtnici: 1500 eura za <>15 pushtanja na dan u vremenskom roku od mesec dana.. toliko o adriji.. govno treba zabraniti.. nek se emituju u sloveniji kad je vec korumpiran i tera samo njihovu scenu.. toliko |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Vibrator
|
![]()
hehehe, obratite paznju na poslednjih 10 min.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Pro Member
|
![]() Pokusao... ugledao onu kreaturu na Z... i jos "peva"... sidji do reke i utopi se, nemoj mene da davis ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Pro Member
|
![]()
Ajd pa sa srecom...
![]()
![]() |
#128 |
MAO
|
![]()
znaci namestaljka... a jbg, cuo sam i ja price, al pomislih nece ipak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Banned
|
![]()
Ova dvojica Ajs i Vikler su po meni sve u svemu ispali totalni retardi i dripci...uopšte mi se nije dopao njihov stil ni stav (pa bio namjeran ili ne) To su tridesetogodišnjaci čije je ponašanje konstantno infantilno. U momentima mi je Era Ojdanić bivao simaptičniji od njih (pa onda vidite koliko je sati)
![]() Pogotovo ne volim ljude koji se sprdaju iza ledja i kao prosipaju neke fore , a ovamo kao kuliraju situaciju... Last edited by balthazaar; 31-03-2008 at 09:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bad Copy - timjah | HeatMan | Promocija radova | 53 | 23-10-2008 04:55 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |