|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Posto sam od skoro vlasnik CME UF60... nova CME UF 50/60... serija ima (pored ostalog) i Widi (wireless midi), a fora je u tome sto se stekne u usb nesto sto lici na usb flash, a klavijatura se bezicno povezuje cim se upali... mnogo jaka fora, na klavijaturu je vezan samo kabl od struje.
Dirke su extra, mnogo bolje od svih koje sam probao a otprilike su u klasi... Driver nisam ni primetio kad se instalirao ![]() Sto se tice ostalih podesavanja cini mi se da nece biti problema jer ima svoj program za podesavanje knob-ova, fader-a ... (UF Brain) koji komunicira sa klavijaturom preko Widi-ja... ali to cu da proverim uskoro jer nikako nemam vremena da kao covek sednem i proverim sve ![]() ...uglavnom probacu pa javljam
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]() Ovo je odlican komentar i dodatak recenziji...Pokazao si kako to treba da se radi, a ja molim i ostale da ako imaju sta da dodaju u prilog bilo kojoj recenziji, da se ne ustrucavaju, jer cemo tako imati kompletne informacije o proizvodima koji se testiraju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ja već dugo imam UF5 i mogu samo da dodam riječi hvale. Meni radi posao i više nego što su moje potrebe! Izrada do jaja. Dizajn koji svako ko udje u studio primjeti! Iako nisam klavijaturista moram primjetiti da je dirka fantastična! (a sama činjenica da joj je unutrašnjost od metala mi uliva dodatno povjerenje)
Sad se još razmišljam da ubodem Waldorf modul u nju i da dobijem jedan fini stand-alone sint! ![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala na komentarima
![]() Nova UF serija je stvarno odlicna. Imao sam prilike da je probam na brzinu u BG Artistu i odusevio sam se. Buducim vlasnicima ce sigurno biti od koristi UF Brain software i mogucnost osvezavanja firmware-a. Imaju u ponudi i VX seriju koja je stvarno perverzna s motorizovanim fejderima, ugradjenim audio-interfejsom, ribbonom, triggerima... ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja sam vlasnik UF6ice vec hmm... tri godine ja mislim... i jedino mogu da kazem da je klavijatura EEEEEXTRA!
Toplo preporucujem CME svima koji zele odlican kontroler! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
To ces morati da pitas prodavce. Znam samo da nije jeftino. Zato
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
VX8 je cini mi se oko 900e...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje midi klavijature | BladeR | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 26-01-2009 03:50 PM |
tastatura umesto midi klavijature | buzUki | Audio Software | 3 | 24-11-2006 10:02 AM |
CME UF midi klavijature | milos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 24-06-2005 09:36 PM |