|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Ma valjda mi mozak ovih dana radi 300 na sat i ne trpim nikakve nijanse, a bend je nov,bubnjar nije sviro 15 godina,a ja u studiu uvijek pod klikom pa me malo opterecava, ali nije to tako strasno samo sam mislio da sprijecim bilo kakvu greskicu ali u svakom slucaju hvala.
![]()
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Vi svirate sa slusalicama, a vani pustate svirku sa zakasnjenjem - quantizovanu. Mozes i vidjet nakon sola da li se publika odusvila dok si u transu zatvarao oci. Dok dodje do njih ti si ga vec odsvirao i sad sjedis i gledas kako reaguju.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
no frx
![]() posalji mi dvije gajbe jabuka i vrecu krompira i kvit smo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
osh DHL-om?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
DHL-om, ADSL-om kako god
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
imash pm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Member
|
![]()
E jeste se namecili .pa mixa li iko ista ili se samo zajebavate pa forumima
Quote:
Quote:
Dusevno zadovoljstvo ,spokojstvo,i gomila obozavateljica dole ispod bine za ljude u krizi srednjih godina.Bravo majstore ![]() Quote:
sibilarizacija,mumifikacija, projekcija,indukcija................Nisi valjda ozbiljan,pa pusto bi Addictive loop,bubnjar svira Alesis DM5 pro i ja mu dajem boje sa Addictive Drumsa,zvuci mrak ,bolje od bilo kojeg zivljaka. ![]() Quote:
U pravu si sa strane zakasnjenja,ali evo ti recimo ideja da se i to moze bez vanzemaljaca.Uzmi da se naprvi neka vrsta sidechaina od recimo bas gitariste koji je mnogo tacniji i da se na njegovu svirku bazira quantize od bubnjara bez obzira kad on udario dobos ili nogu,pa ako je tacan u neko vrijeme koje ljudsko uho ne cuje recimo 10-tak milisekundi dobro jeste ako nije ,sviramo ponovo i rjesena stvar ili se raspadnemo nema benda,krah. ![]() Quote:
![]() Ma druze gdje si vidio da sam napisao da bubnjar nije u redu ,ja sam u pitanju ,moje spokojstvo,nezadovoljstvo,evo upravo sam narucio roland gr-20 sa midi pickupom da sviram bass preko midija jer me nervira bas gitara I to bi ja quntizovo da se moze.Ja sam inzinjer matematike i informatike u mene je sve egzaktno zna se svaki teorem i njegov dokaz a postalati su postulati takvi kakvi su.Kakve nijanse i bakraci,kome je to dobro aferim,meni nije.A bubnjar u studiu odavno ne treba pored Addictiva i BFD i EZ i slicno tako da kad bi ti poslao trake ,kladim se da ne bi ni ja ,ni ti niti bilo ko drugi mogao prepoznati da li je zivi bubanj ili VST. ![]() Quote:
i btw samo bubnajar ima slusalice ,niko vise ![]() eto malo sam ubio vrijeme na poslu,ko i svi vi ,vrlo kreativan thread Odo sad na probu da se malo odmorim ![]()
musica Last edited by drzox; 18-12-2007 at 02:15 PM. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
pitanje je na mestu skroz.samo je bezveze primer sa bubnjarem...na tom principu je zasnovana cela mpc filozofija...i to je 1 od najkorisnijih tulova svih beatmejkera....nije mi jasno cemu ismevanje ..
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
sa addictive nisan radija, al zato ez i bfd itekako razlikujem od zivog bubnjara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
Midi | babilon33 | Tutorijali | 4 | 07-03-2009 04:43 PM |