|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Revalver1 je mogao da radi na Pentium2 400MHz a vidi sad ovo,pa gde to ima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koliko vidim mnogi ce sada kupovati nove ploche i procesore ![]() Imam "pouzdanu" informaciju da ce Amplitube3 zahtevati minimum Intel Core2 Duo pa se vi spremajte ![]() Last edited by LAMPASH; 09-01-2007 at 01:40 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Sve ?to oni mogu, line 6 mo?e jo? 5 puta bolje ![]() Bilo bi lo?e da najjača firma za simulacije na kraju padne na 2., 3., 4., mjesto pred konkurencijom. Moraju i oni imati asa u rukavu za ovu narednu godinu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
MD, šta ti imaš od magneta u gitari-gitarama, jel imaš neku sa aktivnom? Sa EMG 85-icom nisam ništa uspeo da napravim, jedino mi sa pasivnim "kitty" model ok radi, a aktivni mi zvuče mumlavo i zagušeno kako god čačkao level na ulazu... Pa me interesuje da li je neko nešto napravio da valja a da su aktivni u pitanju. Ili je to do niskog štima, ne znam, ta gitara mi je u B.
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ja ne mogu da se pohvalim da sam napravio neku perverznu farbu ni sa pasivnim
magnetima ![]() Bar ne josh uvek. Dule,kako ocenjujesh ovaj Revalver u odnosu na Line6? Pozdrav! Last edited by LAMPASH; 09-01-2007 at 02:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam , ja imam duncane pasivne. Treba se dosta namučiti, eto meni puno bolje radi ovaj over driver ispred kittyja od TS simulacije.
To sam shvatio jer sam htio iščačkati preset od prekjučer (nema saveanja u demo verziji), ali nikako nisam mogao dobiti čišći sound ko prekjučer, pa sam kombinirao i ovo mi se svidjelo. Treba pročačkati po onim bass kontrolama, jer mi se cini da to zaglušuje dosta. Ne znam, evo nekakve dvije ritam gitare, kratko sam maloprije snimio, malo je tiho jer sam nabrzinu instalirao suh nuendo na ove windowse da snimim to. Samo čisti revalver, bez dodatnih efekata, možda je mutno, no sve se da naknadno eqom srediti i kompresorom ![]() Isti setup, malo različito podešeno. Kod svega mi se ne sviđa prevelik šum, to mi se nije sviđalo ni kod A2 ni gr2, toga na line 6 gearboxu nema, tamo odvrnem sve do kraja i opet noise gate radi odlično. Ovdje ne pomaže ni kad idem prvo kroz line 6 noise gate pa u nuendo, što inače radi s simulanalogom, nemam pojma zašto. ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 10-01-2007 at 06:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]()
Eh čini se da i noise gate radi odlicno, samo ga treba proučiti malo.
![]() ![]() Quote:
![]() Ne znam kakvu tehnologiju koriste, ali nije mi jasno kako je drugi nisu mogli do sada shvatiti. ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 10-01-2007 at 06:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() kao ovi iz Line6. I vishe mi se smuchilo ovo sa simulatorima i pravljenju farbi na istim. To je sada samo gubljenje vremena koje moze da se iskoristi pametnije,recimo da se skine neka stvar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Najbolji mi je prvi mp3, ne mo?da toliko sam po sebi, ali mislim da kad bi se layer-ovao jo? jedan par gitara sa njima, lepo bi radilo. Quote:
Ko zna mo?da kasnije malo porade na HiGain-u pa dodaju jo? neke modele ili malo nagruvaju ovog "Kitty"-ja. Svejedno mi je ovaj Kitty mnogo bolja simulacija od GR2 i Amplitube 2, to definitivno.
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
I ja imam dosta shuma. Verovatno je do FastTrack-a i gitare.
Da li je jos neko primetio da ReValver pravi slicne "artifakte" pri visokim tonovima (pogotovo pri bendovanju) kao A1? Kitty mi se svidja samo kad stavim gain na pola. Sve preko mi nekako ima prizvuke nekog fuzz efekta... mozda tako reaguje na moje gitaru. Marshalove emulacije mi se bas dopadaju samo mogu lako da se zamulje. I glava mi otpade od namestanja polozaja mikrofona ... jel ima neko neki tutorijal? ![]() Najinteresantija kombinacija za sada mi je Kitty red preamp sa JCM900 powerampom. I naravno Drive pedala pre svega. Lepo rade i kitty preampi sa JCM900 glavom ![]() ![]() Jos malo da se poigram sa mikrofonima pa cu da okacim nesto. Generalno mi stvarno realnije zvuci od Gr2 i A2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Meni je ?um uvijek isključivo kad stavim pedalu pred amp i kad to odvrnem svezajedno . ?to je i normalno.
Samo,ovdje je izra?enije za razliku od line 6 gdje noise gate super funkcionira. Mada se i ovdje da skinuti s noisegateom, kad se odredi prava frekvencija. ![]() Fora je ?to ovdje nema onih umjetnih visokih prizvuka kao kod line 6 i starijih simulatora.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Revalver MK3 | MUzzY | Gitarska Produkcija | 26 | 04-06-2009 11:24 PM |
Drop D + Revalver = dirty love :) | MUzzY | Gitarska Produkcija | 8 | 03-05-2007 12:13 AM |