|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ajd smarali ste toliko o onom Amplitube-u 2 i Line6-u na temama
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Auh ... evo downloadovao sam ga oko12 i jos uvek eksperimentisem
![]() GUI je malo konfuzan (sminka mi uopste nije bitna) trazi dosta navikavanja. Ne mogu da verujem sta sve moze da se twikuje ![]() Nije mi gitara sad pri ruci pa necu jos da se radujem preterano ali evo stavio sam ga na par stvari umesto Gr2 i osmeh mi jos uvek ne silazi sa lica ![]() I cena je ekstra - 150e uopste nije mnogo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Jao koja fora - mozes da fino podesis koje ce frekfrencije da ti dodaje overdrive pedala!
![]() I napokon mogucnost da postavis mikrofon kako hoces ![]() E stvarno sam impresioniran i sve to u 9-12mb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Moze se dobiti dosta toga, medjutim mora se puno cackati. U globalu dosta dobar zvuk koji mi je upotrebljiviji od GR2, ali mi se cini da (bar kod mene tako zvuci) AT2 ima prirodniji i masniji zvuk iako nije za hi gain.
Ovaj moj sud se zasniva na jednocasovnom testiranju, tako da ... mozda i gresim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Uuuuuuu, kakva zvijer, tko bi rekao!
![]() Pomete A2 i GR2, bez ikakvog problema!! Ne znam za ostale simulacije (nisam previše probavao) ali sam se zaljubio u ovaj rectifier ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 06-01-2007 at 08:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Sve u svemu dobili smo jos jednog velikog igraca na trzistu vst amp simulatora.
![]() Last edited by shigumicu; 06-01-2007 at 08:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam,evo ja sam se zezao sa demo verzijom par
sati i shta znam,nije me toliko impresionirao kao vas ![]() Ogromna mana je hardwerska zahtevnost,jede cpu ko ala,ali dali to mogu navesti kao manu? ![]() Shto se tiche high-gaina,bolji je sigurno od A2 ali nije ni Rev2 neko CHUDO BOZIJE. Mozda treba josh malo da tweakujem?I dalje mi je za high-gain Line6 zakon. Ali,shto se tiche odnosa cena/kvalitet onda je revalver 2 trenutno daleko ispred konkurencije(samo 150$) na polju software amp simulatora! E da,strava je shto su implementirali impulse kutija a i tweakovanje kutija i micova je dovedeno do najsitnijih detalja. Ishli su chak do toga da se mogu kombinovati i lampe u ampu shto je za svaku pohvalu. Ovaj plugin je trenutno lider shto se tiche detalja koje nudi za tweakovanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Kako najpametnije da iskoristim preamp modele? Cemu oni sluze u realnosti? Mislim pored klasicne "glave"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Mozes da pravis hibrid pojacalo. Recimo stavis preamp od marshala na poveramp od rectifier-a. Mada ga mozes staviti i pre neke glave.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
E dobro je rekao Kirk, ovo čudo ipak ?dere CPU ko ludo,. Valjda zbog impulsa. ![]() Opet, znači, ne valja.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Revalver MK3 | MUzzY | Gitarska Produkcija | 26 | 04-06-2009 11:24 PM |
Drop D + Revalver = dirty love :) | MUzzY | Gitarska Produkcija | 8 | 03-05-2007 12:13 AM |