|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Zeljko Joksimovic
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Eto, sad sam bio precizniji... ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
RetroMan, razmishljam nesto o postu iznad, tj. tvom postu...
![]() Malo mi je nejasan tvoj post, ali eto... nazvrljah jos ponesto... E da ne idemo u offtopic, tema su Skale, ne Djogani Fantastiko! ![]()
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 16-07-2006 at 12:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Govoreci iz licnog iskustva, a to se odnosi na drugo vece, tj . vece "Novih zvijezda", ja sam bio prilicno iznenadjen poretkom. Ne zato sto nisam verovao u sebe, vec zato sto sam verovao da to mora biti namesteno za neciju decu. Medjutim, prilicno me je zatekla cinjenica da smo "ni krivi ni duzni" osvojili drugo mesto. Istina, te veceri nije bilo u igri ni kola, ni para, pa je moguce za pretpostaviti da je i glasanje bilo mnogo rasterecenije od raznih interesa. Zeljkova pesma je tu zasluzeno pobedila i zaista nemam razloga da kazem ista drugacije. U sledecoj veceri, bilo je jos par pesama koje su po mom ukusu bile OK, a to su Kaliopi i Zak Hudek (koji je zauzeo neko bezveze mesto pri kraju), ali je opet pobedila mala Milena. Ako mene neko pita izmedju te tri pesme, svakako bih joj i ja dao prvo mesto, ali za to vece nikako ne bih potpisao da nije bilo urgiranja jer je ogromna nagrada bila u pitanju. Isto tako ne bih mogao da potpisem ni da je bilo, poucen iskustvom od prethodne veceri. Ako stvarno imas neko saznanje, mozes to na PM da ne bi ovde zapoceli seriju traceva "Namesteno vs Nenamesteno", ali iskreno, prilicno me zabole, jer kako vec rekoh, ja sam dobio ono sto mi najvise znaci, a nema veze sa samom nagradom uopste, vec sa samom potvrdom moga rada, tj. potencijala mojih klinki od kojih tek treba da bude nesto. Meni niko ne treba da pokloni nista. Ja sebi sam kupujem kola i novac sticem radeci. Bitno mi je samo da imam SA KIME da radim i to me cini srecnim. Pozdrav!
![]() |
![]() |
#37 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
koliko ja znam, Betoven je nakrcao PC sa raznim softwerima, i sprema se za kam-bek! (sto bi rekli!)...nikad nije kasno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Tog choveka nisam video od 1996. kad je u "Kockici" radjen Gruov 2. album. Dobro je da je ziv i zdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
suncane skale, tj. sta fali ovoj pesmi? | gorjan | Promocija radova | 22 | 13-08-2009 06:21 PM |
Lejla Hot - Skale 2007 | Oggy | Promocija radova | 27 | 25-07-2007 10:29 PM |
SUNCANE SKALE - POZURITE! | Mogli | Promocija radova | 7 | 25-04-2005 01:48 PM |
Budva, Skale | Boskovic | Razno | 11 | 02-03-2005 05:39 PM |