Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-07-2006, 11:30 AM   #31
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Skale 2006

Zeljko Joksimovic

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2006, 08:07 AM   #32
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by perun
Mislim, Djoganija oduvek radimo Kobac i mi...
Au, al' ga pretera, mislim ono "oduvek"?

RM
RetroMan is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2006, 11:55 AM   #33
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Originally Posted by RetroMan
Au, al' ga pretera, mislim ono "oduvek"?

RM
Pa, ne znam sta ti je na umu!? Svakako je Kobac radio sa njim od starta, Betoven i Babovic su radili sve 94, 95... Mozda i malo kasnije, ali vec dugo ne saradjuju, citavih 10 godina!!! Mi smo saradnju sa Djoganijem i jos nekim "Djogani family" membersima zapocheli 98. sto znachi da traje vec 8 godina!

Eto, sad sam bio precizniji... Sto ne menja kontext mog ondashnjeg posta! Sushtina nije s kim je radio, vec sa kim RADI!

Pozdrav!
perun is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2006, 12:40 PM   #34
perun
Pro Member

perun's Avatar

RetroMan, razmishljam nesto o postu iznad, tj. tvom postu... U cemu je stvar? Samo ti nakon mog "preciznog" Djoganijevog estradno-saradnickog portfolia lepo objasni chemu ta "opaska", pa je necu skapirati kao nekakvu prozivku... ODUVEK oznachava, u najmanju ruku malo "novije" aktivnosti ove grupe, a ne "Idemo na Maars" i sl. A ja ne zivim ODUVEK, jer ODUVEK iz tvoje i moje perspektive nije isto, ni u poslu... Zar ne? Dakle, poslednjih 8 godina! Ne ODUVEK... Ok? Iako ne kapiram zasto je to bitno!

Malo mi je nejasan tvoj post, ali eto... nazvrljah jos ponesto...

E da ne idemo u offtopic, tema su Skale, ne Djogani Fantastiko! A ti samo razjasni...

Last edited by perun; 16-07-2006 at 12:44 PM.
Old 16-07-2006, 12:49 PM   #35
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy
Zeljko Joksimovic
Pazi kad sam znao, samo nisam znao ko mu je pevacica. Jos sedam dana pre festivala, iako ni malo nisam u tim tokovima, nego po jednoj privatnoj liniji
Old 16-07-2006, 02:22 PM   #36
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Pazi kad sam znao, samo nisam znao ko mu je pevacica. Jos sedam dana pre festivala, iako ni malo nisam u tim tokovima, nego po jednoj privatnoj liniji
Znas kako...
Govoreci iz licnog iskustva, a to se odnosi na drugo vece, tj . vece "Novih zvijezda", ja sam bio prilicno iznenadjen poretkom. Ne zato sto nisam verovao u sebe, vec zato sto sam verovao da to mora biti namesteno za neciju decu. Medjutim, prilicno me je zatekla cinjenica da smo "ni krivi ni duzni" osvojili drugo mesto.
Istina, te veceri nije bilo u igri ni kola, ni para, pa je moguce za pretpostaviti da je i glasanje bilo mnogo rasterecenije od raznih interesa. Zeljkova pesma je tu zasluzeno pobedila i zaista nemam razloga da kazem ista drugacije.
U sledecoj veceri, bilo je jos par pesama koje su po mom ukusu bile OK, a to su Kaliopi i Zak Hudek (koji je zauzeo neko bezveze mesto pri kraju), ali je opet pobedila mala Milena. Ako mene neko pita izmedju te tri pesme, svakako bih joj i ja dao prvo mesto, ali za to vece nikako ne bih potpisao da nije bilo urgiranja jer je ogromna nagrada bila u pitanju. Isto tako ne bih mogao da potpisem ni da je bilo, poucen iskustvom od prethodne veceri.
Ako stvarno imas neko saznanje, mozes to na PM da ne bi ovde zapoceli seriju traceva "Namesteno vs Nenamesteno", ali iskreno, prilicno me zabole, jer kako vec rekoh, ja sam dobio ono sto mi najvise znaci, a nema veze sa samom nagradom uopste, vec sa samom potvrdom moga rada, tj. potencijala mojih klinki od kojih tek treba da bude nesto.
Meni niko ne treba da pokloni nista. Ja sebi sam kupujem kola i novac sticem radeci. Bitno mi je samo da imam SA KIME da radim i to me cini srecnim.
Pozdrav!

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2006, 10:30 PM   #37
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by perun
... U cemu je stvar? ... objasni chemu ta "opaska", pa je necu skapirati kao nekakvu prozivku...
Ma kakva prozivka, samo pokusavam da se uklopim u duh forumasa, i malo zagolicam diskusiju. Daklem, uzmi u obzir da sam ja ipak RetroMan, tj. da mozda i nisam u toku najnovijih zbivanja, ali se secam pesama kao sto su "Leto je", ili "Ostavljena bez nade" kao i cinjenice da je prve Djoletove albume radio Betoven i to kao autor, aranzer i producent svih pesama, odnosno da je Djole prve hitove imao bas sa Betovenovim pesmama i da, verovatno, da nije bilo Betovena, ne bi bilo ni Djoganija, pa ko velim red bi bilo da se neko seti Betovena, bez obzira sto (sopstvenom krivicom) nije vise u igri. Ti si se u sledecem postu setio, sto znaci da sam postigao cilj sa mojom opaskom iz predhodnog posta. Nastavak u PM.

RM
Old 20-07-2006, 11:12 PM   #38
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by RetroMan
Ma kakva prozivka, samo pokusavam da se uklopim u duh forumasa, i malo zagolicam diskusiju. Daklem, uzmi u obzir da sam ja ipak RetroMan, tj. da mozda i nisam u toku najnovijih zbivanja, ali se secam pesama kao sto su "Leto je", ili "Ostavljena bez nade" kao i cinjenice da je prve Djoletove albume radio Betoven i to kao autor, aranzer i producent svih pesama, odnosno da je Djole prve hitove imao bas sa Betovenovim pesmama i da, verovatno, da nije bilo Betovena, ne bi bilo ni Djoganija, pa ko velim red bi bilo da se neko seti Betovena, bez obzira sto (sopstvenom krivicom) nije vise u igri. Ti si se u sledecem postu setio, sto znaci da sam postigao cilj sa mojom opaskom iz predhodnog posta. Nastavak u PM.

RM

koliko ja znam, Betoven je nakrcao PC sa raznim softwerima, i sprema se za
kam-bek! (sto bi rekli!)...nikad nije kasno...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2006, 11:15 PM   #39
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear
koliko ja znam, Betoven je nakrcao PC sa raznim softwerima, i sprema se za
kam-bek! (sto bi rekli!)...nikad nije kasno...
E pa nek' je "Dobrodosao"...

Tog choveka nisam video od 1996. kad je u "Kockici" radjen Gruov 2. album. Dobro je da je ziv i zdrav!
Old 20-07-2006, 11:21 PM   #40
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear
(sto bi rekli!)...nikad nije kasno...
Ko bi to rekao? Ah, da nije mozda Zeljko Samardzic?
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules