|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Vibrator
|
![]()
e, mnogo ti je prost ovaj aranzman..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Pro Member
|
![]()
Jbg, to se sad vrti po klubovima
![]() ![]()
![]() |
#83 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Probaj DP ... preporucujem ! pozdrav reverence
![]() |
![]() |
#84 |
Member
|
![]()
Izvinjenje prihvaceno
![]() Pozdrav svim MIDI-rokerima/akusticarima....od elekrasa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Vrlo moguce ..... ne bavim se mnogo midijem ...... mozes li navesti te prednosti ???? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Vezano za Digital Performer, pola planete, ukljucujuci i mnoge baje iz "ozbiljnog" posla, bilo da su radili na Logicu ili PT-u (neki cak i MIDI segment u ProToolsu)... Prelaze na DP! Ne znam zasto, nekada davno sam ga imao kao program dobijen uz Pinnacle kartu, ali, kazem, trendovi u svetu se menjaju, i za MIDI i za Audio, trenutno u korist DIGITAL PERFORMERA!!! Eto, samo da potvrdim... Naravno, mi smo suvise lenji da bi se sada bacali na DP sa Nuenda, a i ne vidim razlog! Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
VIP Member
|
![]()
Eto, samo da potvrdim... Naravno, mi smo suvise lenji da bi se sada bacali na DP sa Nuenda, a i ne vidim razlog!
Pozdrav! ![]() Meni je uvek bilo cudno sto se toliko ljudi lome oko MIDI sequencera...Ja sam dugo radio na Akai ASQ-10 (isti sequencer kao na MPC ritam masinama), onda vrlo malo na Cubase-u (3.0 !!) i posle uzeo Tools.... Svi koji pricaju Logic radi ovo i ono, Ovaj radi ono..kad cujem sta je izprogramirano, ne vidim nikakvu razliku?? ![]() Sta tu treba - quantize, da mozes da sam produzis notu, povecas / smanjis dinamiku, Pojacas / smanjis volume, copy, paste...to je to! Ionako se sve snima u audio cim se nadje neka dobra linija, itd..??? Svi koji se bave ovim diskusijama su trebali da vide kako smo ja i Jevta (grupa Data/ Master Scratch Band / Sizike) radili (pre 22 godine!!!) sa Roland MC-4B sequencer- 4 mono linije, a za svaku liniju treba da uneses (preko tastature sa brojevima!) 3 brojcane vrednosti: Notu, Ritam i Jacinu!! kako je to sporo bilo..pa onda Sync na tape pa opet 4 mono linije ili 4-glasni akord!!! Nisi mogao da sviras u sequencer preko klavijature pa onda quatize ko sad!!! Moj prijatelju....kucali smo ko da smo radili u samposluzi na kasama!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Pro Member
|
![]()
@ Da bear ..... jedino mogu da ti kazem o groove tj sving quantizama kod Logica , jednostavno 10 x bolje rade
.... za ostalo ne znam , nisam bas neki midi freak ..... samo osnovno Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
VIP Member
|
![]()
Quote:
Originally Posted by TOSHO Nekad davno iza sedam mora bio jedan Elvis Presley i uzeo on gitaru drotulju ,te mikrofon kojeg je izvadio iz telefonske slu?alice ( ?alim se al tak su radili ti micevi) i snimi on tako na jedan kanal pjesmu Love Me Tender i to pazi sad ;bez sekvencera!!! ![]() Another Quote (originally posted by idekius): Da je u to vreme imao comp, da li verujes da ga nebi upotrebio? ![]() Mozart je jos bolji primer, on nikada nije nista snimio ![]() ::::::::::::::::::::::::::::::::::: A awacs ce na to: Ma, da je Mozart imao sequencer i comp mozda ne bi nista ni napisao. Mozda bi proveo zivot pokusavajuci da podesi optimalnu latenciju hardvera i trazeci najbolje zvucnike na svetu. I preslusavajuci semplove, naravno. I razmisljao o RMS-u. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
savjet-sekvencer | vuckovic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 15-12-2007 12:02 AM |
Ubica Logic8 i Nuendo 4 - novi sekvencer | Moritz | Audio Software | 7 | 26-09-2007 10:42 AM |
Najbolji sekvencer | milos | Audio Software | 80 | 02-06-2005 11:39 PM |