|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
@Shigumicu
Pa zna? i sam, svaki alat vredi koliko i majstor ![]()
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
http://www.rumski.com/forum/attachme...1&d=1134154238
http://www.rumski.com/forum/attachme...1&d=1134154162 E, izvinjavam se nisam link za presete postavio u ovoj temi, vec u onoj iz audio softvera, pa waves PRS ![]() ![]() Last edited by shigumicu; 30-12-2005 at 12:49 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A bas sam malo pre napisao da mi se GTR cini bojiod Guitar riga2. Ima bolje simulacije kabineta (po meni) i karakternija pojacala, mada ne znam o kojim pojacalima se radi. ![]() Amplitube cemo porediti kad izadje dvojka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Sto se tice agresivnijeg sviranja, nisam neki vitruoz ali sviram dosta cvrsto i precizno jer vec 10 godina koristim 12-ke (mislim na zice), tako da sam naucio da stiskam i udaram ![]() ![]() Onaj demo je na zalost odsviran na desetkama jer je burazer nesto eksperimentisao i skinuo stare zice, inace bi zvuk bio bolji. ![]() Last edited by shigumicu; 30-12-2005 at 01:38 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
uh 12-ice
![]() ![]() Last edited by veseli koljac; 30-12-2005 at 02:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
ne spominji mi sajle....sad na basu imam 55-140 komplet
idem sutra u obilazak da kupim nesto tanje....dosta je!
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Jeste da kad pocnes da ih koristis imash osecaj kao da ponovo ucis da svirash gitaru, ali posle 2 nedelje se totalno naviknes i sviras isto kao na desetkama, ali je dobitak u zvuku velik. Ukoliko se duze ne svira na gitari obavezno treba zice popustiti za jedan krug na civijama. Jedina je mana ako recimo jedno mesec dana ne uzmes gitaru u ruke, mora proci ponovo period navikavanja (stavljanje lede na prste). ![]() Ja vise ne sviram aktivno vec samo kada je potrebno nesto snimiti, pa i meni pocinju da smetaju te deblje zice. Mozda cu i preci na desetke (malo mi je zao i vrata, jer posle toliko vremena zaista moze da popusti), ali mi je jako zao zvuka posebno jer je strat u pitanju, pa kada prospes na 12-ma neki akord curama trepavice otpadaju. ![]() ![]() Ja mislim da je Stivi Rej Von upravo koristio 12-tice. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Ma devetke su najbolje
![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() no....nije bilo pravila tipa 12-56, 11-52, 10-46 vec je zice u nizem registru uvijek drzao mesnatima....mislim da je ovaj rekao da nije isao ispod 52 nikad. uglavnom, to sve nije ni bitno, nije ton u zicama nego u prstima ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Bo?ićne pesme | Worshipartist | Razno | 3 | 06-12-2007 05:17 PM |