| 
 | |||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  02-10-2004, 08:17 PM | #11 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Feb 2003 Location: Beograd 
				 |   

HAHAHAHAHA pa dali ti znas kolko vremena treba a da ne pricamo o znanju da bi se napisalo deset razlicitih knjiga i sve to za 7500 EVRA pa vise bi se isplatilo da prodajes kokice
		 | 
|   |   | 
|  02-10-2004, 09:10 PM | #12 | 
| ton magistar Join Date: Jun 2003 Location: korcula 
				 |   

ovo je ustvari uputstvo kako ne napravit mastering.    
				__________________ e, sta covek mora da trpi zbog bandita | 
|   |   | 
|  03-10-2004, 05:06 AM | #13 | |
| Banned Join Date: Aug 2004 Location: Sand?ak 
				 |   Quote: 
   A ?ak i 7.5oo Eura (ma da se tu radi o puno ve?em novcu!) bi bila sasvim fino pokri?e za neku firmu koja se ina?e bavi izdava?tvom i u drugim oblastima, da pokrije makar struju i komunalije za dvije godine unaprijed.   | |
|   |   | 
|  03-10-2004, 01:28 PM | #14 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Feb 2003 Location: Beograd 
				 |   

Da al svaka firma koja se bavi izdavastvom ce pre da odstampa neki hit nego strucnu knjigu jer ce da je proda u 10 puta vise primeraka, drugo ja sumnjam da bi i 1000 knjiga rasprodali jer ne zanima se bas toliko mnogo ljudi za to, trece postoji i nesto sto se zovu autorska prava tj ne mozes ti samo da uzmes neciju knjigu da je prevedes i izdas mora i da se plati nesto zatim cena prevodjenja prosecne knjige je oko 300 evra i to opet traje bar mesec dana a s obzirom da bi za ovako nesto morali naci coveka koji je strucan verovatno bi im naplatio i vise, tako da bi im na kraju zarada platila najvise cokoladu i to onu za kuvanje.
		 | 
|   |   | 
|  04-10-2004, 03:45 AM | #15 | 
| Banned Join Date: Aug 2004 Location: Sand?ak 
				 |   

Ok, mo?da zarada ne bi biloa kao od ?tampanih sapunica g-?e Mirjam,    ali, ne mislim da bi to bila ba? tako mala zarada. No, mo?da ste vi u pravu.  :roll: | 
|   |   | 
|  06-11-2004, 05:31 AM | #16 | |
| Pro Member Join Date: Apr 2003 Location: Srbija 
				 |   Quote: 
  )))))))))))))))))))))) O masteringu naravno nema ni reci. Cela prica je ustvari skraceno:"evo ja cu ti reci sta treba i sta ne treba da radis sa mixom, a mastering ostavi dobrom studiju i mastering engineeru"..   | |
|   |   | 
|  19-02-2005, 03:21 PM | #17 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2005 Location: Zagreb 
				 |   

uh-oh ve? sam se ponadao i skinuo .pdf   
				__________________ jednom ?u bit bogat i slavan... u to sam siguran, a vi gledate kako to postajem! | 
|   |   | 
|  21-02-2005, 02:26 AM | #18 | |
| VIP Member Join Date: Nov 2003 Location: Zagreb 
				 |   Quote: 
 ___________________________________ Ali mislim ova vasa rasprava o izdavastvu!!   Niste ni uracunali troskove tiskanja, lektora, graficke obrade, reklame, distribucije, novcane naknade trgovcima i distributerima, porezima na dodanu vrijednost, porez na profit.... Nego, stvarno, kako je neko rek'o.... rumski je nasa knjiga..   | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Za iskusne na forumu (Max,oggy itd.) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 23-04-2005 12:22 AM |