|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
...eeh ! Ma ..da. Ja (konkretno) nikad nisam ulazio u tu pricu "bolje - gore"...nema svrhe! Drugo, nisam nikad nesto bio opsednut tehnikom (iako se nakupilo svega tokom vremena), niti sam imao sve top sprave...samo ono sto mi je u datom momentu trebalo da odradim neki posao (najbolje sto se moglo u tom momentu, kad se saberu svi faktori - vreme, budzet, itd) Ako se danas dobije dobar rezultat sa kutijom za sibice - meni je dobro! Naj interesantnije je sto jos nisam cuo neke nase produkcije koje (sa svim skupim hardware-om po nasim studijima) zvuce (bar) blizu neke UK ili USA produkcije...a o plug in produkcija da ne pricamo...svi nesto stidljivi, ili kad se izkritikuju bude "e mi smo BAS TAKO hteli da zvuci !"...he he .. i ko sto rece Alavuk, opet smo skrenuli sa teme..... i jos nesto..malopre sam opet malo dzarao Decapitator (koji BTW nije tape saturation plug) i i dalje mi je mega. Svega tu ima.i distorzije i kompresije i eq / filtera...super ! Na bubnju - mega !!! (pogotovo ako je bubanj kilav, suv i mlak!)
![]() |
![]() |
#102 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Pro Member
|
![]()
Sunčana strana ulice i Filigranski pločnici zvuče bolje od 90% neke dana?nje UK i USA produkcije.
![]() |
#105 |
Senior Member
|
![]()
Većina stvari snimljenih u YU u razdoblju od 1970-1985 zvuči bolje od većine stvari što se snimaju danas na prostoru ex Yu.
A vi nastavite i dalje mlatiti o laptopima,Ajfonima, pluginovima, Opel Countachima i UAD Studerima. Ili loše čujete ili dobro ne vidite. "The farther backward you can look, the farther forward you can see." Winston Churchill Last edited by Surfer; 27-12-2010 at 12:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ne moze da se uporedi. ovde se ljudi plase stvari koje ne mogu da osvoje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Member
|
![]() Quote:
e sad ko si ti uopste pa da mozes da pricas sta zvuci bolje a sta losije ![]() ![]() Last edited by LA-2A; 27-12-2010 at 01:09 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Ivan Lekic
|
![]()
O cemu vi pricate!
Vratite se na temu ili krece brisanje ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cinjenica je da muzika sa ovih prostora je ogromno dzinovsko SRANJE (Pitaj kolege sa zapada, Amere, dobiju upalu stomacnih misica kad cuju pesme sa ovih prostora). I to nema veze sa opremom, ali da vas podsetim, da ovde svi koriste plugine i jeftinu kinesku opremu tako da je rezultat jos vece sranje, ali propovedaju i tvrde kako neki plugin daje iste rezultate kao neki hardware zato ne treba uloziti novac u pravu stvar, a onaj ko pokusa ispada budala. Ljudi sa ovog dela Evrope su lozaci koji nisu nista postigli pa se sve svodi da sjebes sledecg coveka koji zapravo ima volju i ambiciju da ulozi i stvori nesto. Ljubomora je mrznja, zato necemo nikad napredovati. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Druga stvar.. ljudi koji 90% muzike slu?aju albume iz 80ih ili ranije očekuju da čuju isti zvuk i 30 godina kasnije i dobra im je samo muzika i zvuk koji ih podseća na to ?to slu?aju. Uskoro će 2011, način snimanja i miksovanja se promenio i ima koliko hoće? kvalitetnih radova. Samo ih treba prihvatiti, pru?iti ?ansu, skapirati. I za početak prihvatiti NOVU muziku a ne čekati recikla?u stare. Ne verujem da su dana?nji muzičari manje genijalni od starih muzičkih idola, samo im treba pru?iti ?ansu. Ili bar treba da se slegne. Verovatno će se za 30 god pričati o zvuku iz dvehiljaditih. Jedino ?to ?alim za "starim" vremenima jeste ?to imam utisak da je kvalitetnija muzika bila prisutnija u medijima, mainstream. Sada treba malo pročačkati, ali kvaliteta ima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Chris Lord Alge apeluje da se bojkotuju krakovani plugovi | DaBear | Razno | 18 | 27-12-2010 12:19 PM |
EP-34 Tape Echo plug-in for UAD-2 | HeatMan | DSP forum | 4 | 24-09-2010 06:35 PM |
tape saturation plug in? | HeatMan | Audio Software | 10 | 21-04-2008 01:13 AM |
Slovenija, Metro i Gregor Z u Tape Op magazinu | DaBear | Razno | 10 | 25-11-2007 07:08 PM |