|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Jedini Yu rep koji priznajem je :
- Priča o Boži zvanom Pub, - Repuj kod kuće, bitango! ![]() (u potpisu : Đ.B.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
i to dve jako dobre pesme
aj ako imash ovu drugu baci mi je na pp.. imam sve albume ja mislim, al nidje te pesme.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ova pjesma Sjeban sam mi je odlična, ba? je lijepo odrađena. Jedino mi se nesviđa kad prebrzo izgovori neke lajnove, valjda zbog flowa. A kad smo već kod stranih u sličnom fazonu, ima? npr. Sage Francis - Water Line http://www.youtube.com/watch?v=CFnExJdqiMo Atmosphere- guarantees http://www.youtube.com/watch?v=hoLxuyV9qz8 itd. itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() A sto se tice ove vase pesme, moram priznati da ne poznajem rep nesto posebno, al mi se svidja ova akusticna atmosfera i skroz mi je dobar taj treci deo teksta, sa klupom i kerom- veoma slikovito, sto ja jako cenim u tekstovima.Mislim da je steta da se taj deo nalazi na kraju, retko ko ce imati zivaca da sve preslusa, a mislim da je to najvrednije u pesmi. Znam da je ovo amaterski pogled na pesmu, al mozda necemu posluzi... pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
@wxyz: hvala, chim budem u studiju gledam tube (ne radi mi na 56k)
@gorjan: imam, imam.. nashao.. (hvala baltiju) ![]() btw, hvala na komentaru... upravu si, u potpunosti.. al to je vec do njega.. ja bih dosta stvari drugachije odradio.. al ne mogu vec od njega mene da pravim jbg.. inache studio spomenjen u pesmi bi bio moj, jelte.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
moderator
|
![]()
evo i mene,iako sam ti rekla juce misljenje,skinula sam danas da poslusam pazljivije...ono sto sam rekla za flow juce,..flow u ostatku pesme mi ne smeta,stavise kako odmice pesma sve mi bolje,do kraja koji mi je skroz kul..pocetak definitivno nije u koraku sa ostatkom,slabiji je dosta,i tekstualno i u flowu,i u njegovoj interpretaciji ...al u sv slucaju najbolje sto si radio sa joksom do sad...i dzitra mi je do jaja,to ti vec rekoh...btw ne razumem sta je hteo da kaze 'da uvek ostanem crn'?
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Klavir | zmaj | Ogi Radivojević | 2 | 01-10-2007 10:58 PM |
Klavir i produkcija | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 23-09-2007 07:13 PM |