|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
moderator
|
![]()
Ja tebe ne oslovljavam sa 'covece',ne moras ni ti mene sa 'devojko',sem ako ti je to bitno da naglasis svaki put kad mi se obracas.
![]() U svakom slucaju,hvala na lepim zeljama,zelim i ja tebi sve najbolje,zao mi je sto smo se 'upoznali' kroz ovakvu raspravu,jer nije plodonosna ni meni ni tebi. ps. Vecina tih ljudi imaju i druge osobine i talente koji nadoknadjuju pevanje u njihovoj muzici,kao sto su stage performance,igranje,pisanje,cak i fizicki izgled.Ne znam o kojim ljudima pricas tacno,pa ne mogu preciznije da ti odgovorim...U svakom slucaju,nije ni bitno,imamo suprotna misljenja i to je to ![]() @Sale - Bratori,relax. ![]() P.S. nista licno nikome...sve dok je u granicama pristojnosti diskusije...a mi nismo cigani da se svadjamo ovde zar ne...evo jedan smajli u to ime ![]() Quote:
![]() ![]() "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." Last edited by Eeva_r&b; 02-10-2008 at 12:03 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Banned
|
![]() Quote:
pa procitao sam prvi i ostale pa nisam stekao takav utisak ,znaci nisi razocaran ali ti se ucinilo zgodnim da napushavash nekog kome se ceo ovaj cirkus sa skotom koji ima iritirajuci glas nije svideo (mislim da je ceo topik besmislen pa sam se zato ukljucio u raspravu) Ok kapiram ,pokvarili smo ti zabavu Kstra su ove net rasprave ,ljudi puknu za dve sekunde ,ja to volim da radim na jutjubu .Steta sto nije svima smesno ,duze bi ziveli bar 100 godina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Moderator
|
![]()
da ti pomognem.
madona je go mushki polni organ. uvek bila i ostace. nikad nishta imala nije. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
moderator
|
![]()
Rihannu? Ne,ona je vrhunski talenat.
http://www.youtube.com/watch?v=qUsZIeSEv00 PS pogledajte do kraja oduvala je Mariah-u Carey... PPS. to sto uspesno izaziva erekcije sirom sveta ne znaci valjda da moram da postujem njeno pevanje? Quote:
![]() ![]() "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." Last edited by Eeva_r&b; 02-10-2008 at 12:12 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Member
|
![]() Quote:
ps ko sa decom leze,budi se upishan-jeb ga zaboravih.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |