|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() @Max nisam ovo shavtio kao raspravu o RG nego kao kako njabolje snimiti akustaru. Ako sam fulao moje isprike. Pozdrav
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav raja,
Evo citam ove Vase postove pa reko da i ja sta napisem. Naime i ja sam uspio da neke ljude zavaram mozda malo ovim Real Guitar, jer je super akusticna gitara, ali mene interesuje, koji je to bass vst sempler ili kako da ga vec nazovem za koji Vi smatrate da je najbolji nad najbolji, i koji se koristi u mnogim studima? Ja licno koristim Trilogy, i mogu reci da je super. Toliko od mene ! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
iako sviram sve svoje gitare uvek (jezim se sintetickih tvorevina) moram da se slozim da je real guitar nesto najblize pravoj gitari... eto preporuke i od mene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Da, RG uopste nije tako lose! Postoji li nesto slicno za elektricnu gitaru (osim Slayer-a)? Jel? ko probao RealStrat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam probao real strat i dobar je iako mi je real guitar bio vece otkrice.
U svakom slucaju nisam koristio toliko realstrat da bih ti mogo objektivno reci. Moj je dojam da moze bit zvijer ako ga covjek stvarno nauci koristiti tj. "svirati" ![]() U kombinaciji sa amplitubom ili gitar rigom moze se postici dost realistican saund, u svakom slucaju je boji od virtual gitarista ili nekih drugih simulacija koje sam cuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Junior Member
|
![]()
Upravo se zanimam sa realstratom.Prvi utisak:u pracenju midi je dosta neposlusan ukoliko se ubacuje na dva tri kanala.Kao solo vsti je veran samo u nizim oktavama.U kombinaciji sa amplitube 2 ili guitar rig je vec druga prica.Sve u svemu palac gore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]() sto se tice basova trylogy,broomstic bass virtual basist,gitare real gitar,virtual gitarist 1 i 2.....za pocetak pozz
![]() |
#49 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Real guitar ..je jaako dobra stvarčica a kad se s njom poigra? mnoge zavara? ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]()
Ja bih spomenuo da su se u medjuvremenu pojavile jos dve banke kvalitetnih semplova gitare. Svaki od njih ima priblizno 20 gb veliki library sto dovoljno govori za sebe:
Vir2 - Acoustic Legend HD http://www.vir2.com/vir2/products/ac...shd/index.html Chris Hein Guitars. http://www.chrishein.net/guitar/chg_productsite.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VST i VSTi ? | masa | Audio Software | 11 | 20-12-2006 01:10 PM |