|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() @Max Poslusaj stvar koja se zove "Vise mi nije vazno..." ako mozes... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Pro Member
|
![]()
Mali preview novog albuma. Budite hrabri, uhvatite se u kolo.
![]() Code:
http://rapidshare.de/files/18970503/VAN_GOGH_-_Kolo_Story_OK.mp3.html
![]() |
#103 |
Member
|
![]()
Da,bas sam to i htela da uporedite malo Van Gogh i Generaciju..Bas ih preslusavam ovih dana..Van Gogh odlicno zvuci,uskladjeniji i potpuniji,intenzivniji je zvuk(zaista izvinite jos jednom na nestrucnom izrazavanju..),a dok slusam Generaciju uvek moram da na onom svom equalizeru malo korigujem zvuk..Usput,super je stvar koju je napisao Djule..i sa Najdinim glasom predobro zvuci!
![]() |
#104 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Mason
|
![]()
Greh je ovom spisku dobro isproduciranih bandova ne dodati grupu STRIP! Neznam kako to zvuci na monitorima, ali na TV zvuchi SJAJNO, a i ona pesma koju sam mogao da cujem (Djuka) je odlicna...
STRIP je po meni nesto najbolje sto se u skorije vreme pojavilo na ovim prostorima!!!
![]() |
#106 |
MAO
|
![]()
cuo sam dve pesme, od kojih mi se prva (lov na vestice) veoma dopala produkcijski i muzicki, i otpevana je odlicno, ali bez ideje/teksta, vec cisto kao demonstracija... drugi spot (moj decko), mi je znacajno losiji i zvucno i kao pesma.. cuo sam da ima i 3ci, taj jos nisam video.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A sad sto ne radi puno..to je njegova stvar. Verovatno i nema mnogo dobrih bendova na koje bi on trosio vreme... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Mason
|
![]()
Ni meni nije bas preterano jasno redovno prozivanje Habica...
Ono sto je do sada uradio u muzici je i vise nego dovoljno i ruzno je bas toliko nemati postovanja. Moze i nista vishe da ne uradi... uradio je sasvim dovoljno... Ja neznam kakav je Habic i ne mogu da kazem bas nista o losem glasu koji ga prati kao coveka i (ako ispravno shvatam) upravo su takve stvari i razlog za prozivku... Dakle, nista o tome neznam izuzev iz price Kerber-ovaca, kojima je Haba radio jednu plochu i iz Najdine price, posto je Habic radio aktuelni disk Generacije 5, koji je Najda otpevao. I Najda i Kerber-ovci su prezadovoljni Sashom i sa profesionalne i sa ljudske strane. Od njih sam cuo sve najlepse o Habicu! Sad, neznam... mozda je i tezak i nezgodan kao sto se ovde prica, ne poznajem coveka, ali to nikako nije razlog za nipodastavanje njegovog rada! Ipak je rec o coveku ciji je rad sve, samo ne mali i koji ce ostati upisan u istoriju EX-YU i Srpske muzike... i to kao pozitivna pojava... Meni se licno ne svidja kako zvuchi album Generacije 5, to je samo moje misljenje i ukus... Zato mi se itekako svidja kako zvuchi poslednji album YU-Grupe, koji je taodje radio Sasa Habic...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 11-07-2006 at 02:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Znam coveka dobro...malo je nestrpljiv, i nema vremena za mrmote koji neznaju da sviraju i pevaju, i prave se da sve znaju!!! itd...potpuno razumljivo! Svira brdo instrumenata, itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Pro Member
|
![]()
Nervni bolesnik . ( bez uvrede )
Mozda je nekad nesto i radio , mozda i radi , ali nije najpametniji ( muzikalan jeste ) ali je u oblacima i misli da mu je sve dato .... a nije . Tretira publiku , slusaoce i ostale kao idiote a to je stvar proslosti ...... Neko ko 2006 kompjutere i DAW zove " televizor " mora da preispita svoj stav . A i svi ludaci su ubedjeni da su normali ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Najbolja zamena za pravi klavir ? | Max | Audio Software | 44 | 06-04-2007 06:58 PM |