|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ![]() mo?e li mi netko pomoći naime u win 7 nemogu nikako drivere osposobiti za rad radim sa onim duplex i radi dobro-mislim na daw odnosno cubase ali htio sam malo isprobati odnosno snimiti gitare i ka?njenje je ogromno no asio all ne mogu staviti kao default jer jednostavno izlaz ne radi ima li tu pomoći-neka caka mo?da ili da li postoji opcija pode?avanja latencije za duplex istina je da je zvučna integrirana ali na xp je ista takva i radi ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pocni od reinstalacije driver-a zvucne karte. Ako output ne radi, znaci da problem nije do asio drivera, asio samo 'cita' iz sistema koji hardware je prisutan i ispravan.
Naravno, obrati paznju da nema nekog programa u pozadini koji zakljucava audio driver. (tipa skype, media player ...) Kad podesavas asio, iskljuci sve ulaze i izlaze koje ne koristis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ma ne nisam ni mislio da je asio kriv.
Vidio sam na stranim forumima takve probleme ali nema rije?enja za to na?ao da je apdejtanje kartice rije?ilo problem ali kod mene nije apdejt i opet isto. No činjenica je da sve ostalo radi kak treba. Svi audio ulazi-izlazi rade samo u asiu tamo je x. potpuno isti sustav i iste instalacije na xp rade bez pardona ali na win 7 jok. I velim inače mi to ne pričinjava problem sve dok nisam poku?ao snimiti neku info giratu na demo. Onda kasni do zla boga a nigdje opcije za pode?enje latencije duplexa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ovo je verovatno pucanj u prazno, ali pokusaj ovo - idi na Sound>Playback, tu treba da ti se pojavi default device. Idi na njegov Properties>Advanced, i tu odstikliraj opcije za Exclusive mod (na donjoj slici su stiklirane, ali ti ih odstikliraj).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala na pucnju u prazno
To je bilo prvo ?to sam uradio ali ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Laptop i asio 24bit problem | shigumicu | Computer Hardware | 8 | 10-12-2009 12:41 AM |
ASIO SCOPE driver problem ! | pulsar 2 | DSP forum | 2 | 05-10-2009 08:03 PM |
Problem sa ASIO drajverom i Firewire | th_monk80 | Computer Hardware | 1 | 10-04-2006 01:46 PM |
Problem sa pode?avanjem ASIO panela :( | Shady | Audio Software | 17 | 08-06-2005 11:26 PM |
Asio.. | djale | Computer Hardware | 4 | 29-02-2004 03:15 AM |