|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Postovani clanovi foruma, kupio sam polovnu karticu Audiophile 192, nakacio sam je na racunar ali nigde ne mogu naci drajver za nju.Tacnije nasao sam drajver na njihovom web sajtu, ali kada sam ga instalirao windows i dalje ne prepoznaje karticu.Zna li neko u cemu je problem i kako ga mogu resiti?
Hvala puno Bojan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Koji je windows...?!
Kako ne prepoznaje?! Ne vidi uredjaj uopše ili vidi uredjaj, ali prijavljuje problem (hardware manager)...?
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Hvala na odgovoru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Zasto se ne bi obratio direktno u M-Audio? Postavi im pitanje uz detaljno objasnjenje tvoje konfiguracije.
http://slikaiprilika.bandcamp.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Postoji li kontakt centar za Srbiju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Da nije crkla? Ima M-audio dobar forum, dobices odgovor odmah od m-audio ing. koji je moderator, za razliku od tzv. 'tehnicke podrske'. To bi W7 morao da potera bez problema, osim ako nije neka komplikacija u sistemu koju je tesko uhvatiti preko kratkih postova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa ASIO4ALL driver-om, ne radi vise :( | nixylive | Audio Software | 1 | 09-01-2011 02:27 AM |
ASIO SCOPE driver problem ! | pulsar 2 | DSP forum | 2 | 05-10-2009 08:03 PM |
Audiophile i XP problem | Starter* | Computer Hardware | 3 | 13-02-2005 12:54 PM |