|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
isprike moderatorima ako je ovo vec pitano, al htio cut opet pak neki friski input posto sam proče?ljo kroz gomilu threadova vec
![]() soba u kojoj zivim/spavam mi je ujedno i studio i slozio bi tu dosta broadband absorbera od kamene vune (preciznije...rockwool-ov Steprock C). moje pitanje je da li iko ima kakva saznanja o stetnosti po zdravlje takve kombinacije iliti spavati u istoj prostoriji gdje su ti absorberi? ima li ko kakva iskustva? savjete? eto, hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
dakle nista od diy akustickog tretmana dok ne nadjem posebnu sobu, jel? a neka posebna, nepropustajuca tkanina?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Slazem se sa Boggy-jem. Ali ja recimo u spavacoj sobi imam bass trapove koji su od kamene vune i problem sam (nadam se) resio tako sto sam ih sa svih strana oblozio sa azmafonom. Na taj nacim sam sprecio da se trune a i azmafon tu pomaze kao absorber visokih frekvi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ni azmafon nije zdrav za spavacu sobu....
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ako to mora biti u bedroom studio...
zivot nije idealan, treba se prilagoditi ![]() probaj sa prirodnim materijalima razlicite gustine, napr prirodna vuna, smotane sinteticke jambolije, staru cebad .. to ce sve upijati zvuk, bice bolje nego bez icega preko stavis zastitnu tkaninu kao na zvucnicima i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi bedroom studio-duugacka soba | jackob | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 01-07-2013 05:41 PM |
Veceras Instalisan ruDAW U Xxl Studiu | LACKY | Computer Hardware | 56 | 11-06-2012 12:28 AM |
Bedroom producer!!! | quake2 | Audio Software | 8 | 23-10-2011 03:12 PM |
rad u studiu | zion | Razno | 2 | 19-07-2009 09:15 PM |