|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pazite ovo,nasao sam jako dobrog bubnjara sa kojim sviram uzivo i to je ok,ali (uvek to ali) covek nece da ide u studio da lupa na elektroncima ni mrtav!Kao,to nije to,ebes elektronce,"ziva" stvar je ziva stvar i sl. Obecao sam mu i kilo krem-bananica(posto ih obozava)
![]() ![]() ![]() pozzzzzzzzz!
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pravi bubnjar!!!
ja imam slican stav sviram kontrabas evo vec 9 godina a bas gitaru zaobilazim nikada je nisam voleo to mi je bas sa sabane kao sto bi ti rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Sasvim mi je jasan stav tog bubnjara i podrzavam ga, i ne razumem zasto menjanje studija ne dolazi u obzir
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
čovek je jednostavno u pravu, prava stvar je itekako prava stvar. Ako neće na elektronce, sedi lepo pa sam iskucaj bubanj, koj moj ga teraš na takvo što.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ne jer sviram samo jazz,a jazz sa bas gitarom nije jazz nego fjuzn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
matori, neće ti metal ići na elektronce, vjeruj mi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
U slucaju da imate npr. ovaj nov td-20 i uz dobar monitoring (slusalice) nema bojazni i podrzavam te "LAMPASH" 100 posto, a koliko vidim svi ostali imate predrasude o elektroncu, pa Tomas Lang, Jonyy Grabb i mnogi drugi vrhunski bubnjari sviraju na njima, a ti "ZATO STO SAM" sto ne pipas elektricni bas, mislis da ti je to sad kao prednost sto ne sviras elek. bas, svasta, pa znaci Patitucci ne bi trebao da pipne elek. bas, a malo si zaboravio na cemu je svirao Pastorius celog zivota kojima je on bio idol 80 posto basista, nemoj da ste sujetni i sa predrasudama. Naravno da postoji problem kod elek. bubnja, ali samo kad su u pitanju nisko budzetni setovi (kao sto imate monitore, karte zvucne itd..u vasoj bransi, jeftine i skuplje, bolje ili lose) koje vi zbog ulaganja i novca ne zelite da ulazete vise od npr. TD-7,TD-6,TD-8,alesis d4 itd...e pa koliko para toliko i muzike, ali kad se ima vrhunska masina kao sto je TD-20 ili Yamaha dtxtreme900 onda moze sto posto, ali najzalosnije je to sto nece ni da PROBA. Ne mogu da verujem da sa ovim ne moze da se snimi 3-5min. svirke, obratite paznju ima bas set za metal:
http://www.youtube.com/watch?v=oMF1WzRKus4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Pa snimite pravi bubanj, i riješen problem, nije valjda da u studiju ne žele snimat pravi bubanj Last edited by sira; 18-10-2010 at 06:59 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
a stvarno..
pa ako je dobar bubnjar, isplati ti se par sati nekog dobrog studija iznajmit, snimit bubnjeve kako spada i nastavit u ovom tvom studiju. Brijem da će te to doć malo skuplje od kile bananka |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moja suradnja s bubnjarom :))) | ANITA | Promocija radova | 5 | 09-09-2010 12:20 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |