|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
pozdrav svima,ovako:
30.08.09. - klub Brvanra u Petrovaradinu, Big Sisters docekale probrani krug prijatelja,a ja imao cast da snimim odlican koncert! Bese i neka kamerica tamo,pa ce verovatno da naprze i neki dvd ili ce da bude na U-tube... Ovo je stvar "Roxanne",originalno izvedene od strane Stingove grupe Police,a u aranzmanu gore-pomenutih sestara i sjajno su otpevale,a momci odlicno odsvirali... Postava je : Bubanj,gitara i klavijaturista svira i klavijature i bass rhodes istovremeno...! Opasna svirka... Ja isprobao par mikrofona, AT4041 na dobosu i ATM450 na kontri i sad moram da ih kupim! ![]() mackie 1640,pro tools,uad,itd... Poslusate slobodno... Evo mp3-a ovde.
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 03-09-2009 at 01:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Bockie,fino si ti ovo snimio,bar koliko mogu da zakljucim slusajuci ovo na malim plastikanerima,ali svojim trudom nisi uspeo da sakrijes dve "decje bolesti" koje,nazalost, vladaju ovim nasim krajevima i polako poprimaju epske razmere.
![]() 1.NETACNE HARMONIJE.Najrasprostranjenija bolest klubskih svirki.Ako nesto i dobro pocne,pogresan akord te mora sacekati makar na kraju. ![]() ![]() 2.Stil pevanja poznatiji kao "J.....e keve" karakteristican za mlade nadobudne pevacice "velikih glasovnih mogucnosti".Naravno,unapred se izvinjavam devojci jer mozda to i nije njen manir,ali ovde zvuci tako. Opet po ko zna koji put cemo doci do teme da li je vaznije kako,sa cim i na cemu se nesto snima od onog sta se snima. P.S.Nisam "trovac" samo me je onaj Gm6 na krajevima fraza umesto vise nego karakteristicnog Gsus4/7 prosto naterao na reakciju.
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mada... ja sam inače alergičan na pomenuto pevačko je....e keve, ali ovo je prvi put da mi to ne smeta, čak naprotiv. Tako da (?to se mene tiče), ako izuzmemo Gm6 i nevolje sa tempom - meni super. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Pozdrav.
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Lepo zvuci...u stvari...odlicno.Cestitke za zvuk.
https://www.facebook.com/b.birdproaudio?ref=hl Last edited by sasaristic; 03-09-2009 at 07:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() Svidela mi se ova fotka... ![]() Hvala disco,sale... Ma svestan sam svega sto se eventualno moze zameriti,ali verujte da je ovo top u odnosu na ono sve sto krlja po klubovima...!!! Klavijaturista jednom rukom pici kurzweil-a,a drugom bass rhodes,bubnjar je dobar,ja i volim malo "setnje" to je ok, ipak nije dx7 nego ziv covek... ![]() Bitan je groove... Big Sisters,su ipak malo ozbiljnije zenske,ipak rade i sa brass orkestrom i na gomili drugih veoma ozbiljnih stvari... ..polako... U krajnjem,ovo i nema pretenzije da bude neka mega-giga produkcijska gromada,vec opusten live snimak,sa interne zurke,cak je gitarosu bio rodjus u ponoc... Poslusajte domace live-ove,videcete o cemu pricam... ![]() Hvala svima jos jednom...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 04-09-2009 at 11:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je dobro! Svojevremeno sam snimao Pan Band iz NIs, sada nepostojeci, i zadatak je bio da to zvuci bas live, bez narocitih doterivanja. Meni takva svirka ima puno smisla, i treba uhvatiti ustvari atmosferu, a to je u tvom snimku dobro odrdjeno, usnimak mi je potpuno u redu, najvise mi se svidja drum
Last edited by Braca; 03-09-2009 at 07:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() jos na sluskama kad se opanji pa kad malo jos dodatno izdistorzira o Bozhe ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Nevena je ovu pesmu otpevala,na slici je sa gitaristom Gavrilom...
![]() Sestra Jelena... ![]() Obe... ![]() Ostalo na myspace.....
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
More, super peva ?ena! A ?to se tiče stajlinga, dra?i mi je onaj sa cvikerima. Izgleda ko hipica koja radi u Institutu za virusologiju Torlak, pa joj oslabile oči od gledanja u mikroskop i monitor. Al' jb? moje tripove. Neka peva, i treba da peva
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Live 5 | Altek | Audio Software | 3 | 24-07-2005 01:24 PM |
POD XT Live | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-03-2005 03:14 AM |