Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2008, 09:22 PM   #1
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Master 29 problem resen

Konachno... Dobili smo novac natrag, ali naravno po kursu od 80 din/euro Zanimljivo je samo kojim se metodama laganja sluze. Gosn Mirko se uopste ne javlja na telefon, vec je i zenu i cerku uvukao u svoje mutljavine, pa se jednom prilikom javila njegova cerka i ladno je glumila babu, i prichala nekim kvazi nemocnim glasom i u fazonu: "Nije sine on tu, on je u Austriji" Prvo smo mislili da se zajebava ali cura je ladno bila ozbiljna...Pa se zatim i zena javljala i bila bezobrazna i psovala, sve u fazonu: "Pa ko da ti dugujemo 2000 eura a ne 200, kako vas nije sramota, i jos pretite da cete doci na kucni prag, barabe"... Vrlo zanimljiva obitelj, nema sta...
Eto, i to smo resili posle 6 meseci cimanja i nerviranja, i mislim da bi jedan trebalo da stoji jedan sticky tred u kome se ljudi upozoravaju da izbegnu poslovanje sa dotichnim "gospodinom"
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2008, 05:03 AM   #2
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Default Re: Master 29 problem resen

dobili ste pare?
Old 13-12-2008, 11:16 AM   #3
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by Miha Blaze View Post
dobili ste pare?
Jesmo da
Old 13-12-2008, 04:11 PM   #4
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

a ona pricha o ocu i to?
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2008, 04:35 PM   #5
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
a ona pricha o ocu i to?
Nemam pojma i ne zanima me
Old 13-12-2008, 05:01 PM   #6
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

a, chek.. kablove jeste dobili?
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2008, 01:23 PM   #7
master29
Banned

Evo da se javim,posto sam bio trajno banovan,pa niste mogli a neki nisu ni zeleli da saslusaju pricu.Prvo bi hteo da se izvinem ljudima koji su bili na bilo koji nacin povredjeni i da ispljujem one koji su iskoristili SANSU ZIVOTA da me ispljuju a da me ni ne poznaju.Ne bih da pricam o svojim licnim problemima jer to nije opravdanje i nedaj Boze da ikada iko od vas bude u slicnim,stvarno ne bu zeleo.Doticni gospodin iz Subotice je svoje pare dobio nazad,naravno ja sam mu rekao da cu snositi sve sto treba i bio spreman da mu posaljem 200e plus kablove o mom trosku.4 meseca bijem bitku sa zivotom,od toga 2 meseca sam bio bukvalno nepokretan,posle toga mi je umro otac,zajebali su me odredjeni ljudi za veliku kolicinu instrumenata...navukli me kao majmuna,niz nenormalnih situacija me sastavilo...da vidim bilo kog od vas koji bi sve to izdrzao...najlakse je nekoga pljuvati i jebati majku ovako virtualno...mi smo deff narod koji voli da jebe mater nekome a da necuje uopste drugu stranu...jos jednom nikome nista ne zameram,nemojte ni vi meni..jos jedno se izvinjavam ljudima sa foruma,javio bi se ranije...al mi nije bilo da zivota.Puno pozz za sve Mirko
master29 is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2008, 01:28 PM   #8
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Konachno... Dobili smo novac natrag, ali naravno po kursu od 80 din/euro Zanimljivo je samo kojim se metodama laganja sluze. Gosn Mirko se uopste ne javlja na telefon, vec je i zenu i cerku uvukao u svoje mutljavine, pa se jednom prilikom javila njegova cerka i ladno je glumila babu, i prichala nekim kvazi nemocnim glasom i u fazonu: "Nije sine on tu, on je u Austriji" Prvo smo mislili da se zajebava ali cura je ladno bila ozbiljna...Pa se zatim i zena javljala i bila bezobrazna i psovala, sve u fazonu: "Pa ko da ti dugujemo 2000 eura a ne 200, kako vas nije sramota, i jos pretite da cete doci na kucni prag, barabe"... Vrlo zanimljiva obitelj, nema sta...
Eto, i to smo resili posle 6 meseci cimanja i nerviranja, i mislim da bi jedan trebalo da stoji jedan sticky tred u kome se ljudi upozoravaju da izbegnu poslovanje sa dotichnim "gospodinom"

Majstore ne lupetaj GLUPOSTI...treba da te sramota bude....Covek je trazio da mu se posalje 16000 dinara,na telefon se javila MOJA BAKA,koja zivi samnom....stvarno ne znam cemu sve to....drugo slobodno pitaj tvog druga sta sam mu rekao,da ce dobiti KABLOVE o mom trosku,nek je i meni a i vama na cast,Jedva si docekao da nekog pljujes..ko si ti uopste????Neki Cobanov nesrecni novinarcic,pa mislis da ti je ovo redakcija Sveta pa mozes da p[ljujes i sam donosis zakljucke kako hoces..nemoj to da radis..nije lepo a moze i da te stigne slican problem,ap da stvarno vidis kako je bilo.Ruzno je to majke mi.
Old 17-12-2008, 01:33 PM   #9
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Majstore ne lupetaj GLUPOSTI...treba da te sramota bude....Covek je trazio da mu se posalje 16000 dinara,na telefon se javila MOJA BAKA,koja zivi samnom....stvarno ne znam cemu sve to....drugo slobodno pitaj tvog druga sta sam mu rekao,da ce dobiti KABLOVE o mom trosku,nek je i meni a i vama na cast,Jedva si docekao da nekog pljujes..ko si ti uopste????Neki Cobanov nesrecni novinarcic,pa mislis da ti je ovo redakcija Sveta pa mozes da p[ljujes i sam donosis zakljucke kako hoces..nemoj to da radis..nije lepo a moze i da te stigne slican problem,ap da stvarno vidis kako je bilo.Ruzno je to majke mi.
Napad je najbolje odbrana
Btw. ja sam grafichar ne novinar. I super si prosao u celoj ovoj prichi, bolje se pokrij ushima i uzivaj...
Old 17-12-2008, 01:40 PM   #10
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Napad je najbolje odbrana
Btw. ja sam grafichar ne novinar. I super si prosao u celoj ovoj prichi, bolje se pokrij ushima i uzivaj...

Ja ne kapiram,ko si bre ti u celoj ovoj prici,kakve si pare ti dobio???Sta umisljas... posle kakvih 6 meseci i od koga si ti pare dobio...imao si neki tal sa nekim??
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules