|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Konacno sam sastavio pro tools sistem. Poceo sam da radim na prvom projektu, ali ne mogu da provalim kako da zumiram celu radnu povrsinu po visini
Uputstvo sam procitao vise puta i zoom se pominje samo po sirini... Btw, guram TDM 6.4.1 Pro tools. Hvala |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
po visini: drzis alt i kliknes na onaj 'lenjir' kojim inace podesavas visinu pojedinacnog kanala
po sirini: command '[' i command ']' pozz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
zaboravio sam da napomenem da koristim Mac-a... Ali prebacio sam se na shortcut-e za mac-a, tako da sam ok, samo jos da isprobam. Hvala! Last edited by Kal-el; 19-11-2008 at 08:29 PM. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Color i Analog,
Hvala na shortcut-ima, jedva cekam da isprobam , pa cu da javim da li radi.
Last edited by Kal-el; 19-11-2008 at 08:27 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Nece ti radit dok ne upalis command control focus, ikonica koja izgleda kao a...z sa gornje lijeve strane
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Nisam siguran da li sam dobro objasnio. R i T je shortcut za zumiranje po sirini. Meni treba alatka koju i dalje ne mogu da nadjem, a to je da zumiram CEO projekat po visini. Znaci sve kanale. Tako da mogu da ih odzumiram i da vidim celu sliku svih kanala i projekata!
Kao sto ima opcija na svakom kanalu da se waveform (track) postavi kao mini, small, medium, large itd... Kako mogu sve odjednom da ih smanjujem i povecavam kao u Logic-u, Cubase-u, Vegas-u itd. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
kliknes na traku i pritisnes E ali ako ti to ne radi onda pritisnes N da bi ukljucio tu opciju pa onda E |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Da izadjes iz ovog moda, opet pritisnes E i to je to... pozdrav Last edited by Color; 19-11-2008 at 04:11 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|