|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Konacno sam sastavio pro tools sistem. Poceo sam da radim na prvom projektu, ali ne mogu da provalim kako da zumiram celu radnu povrsinu po visini
![]() Uputstvo sam procitao vise puta i zoom se pominje samo po sirini... Btw, guram TDM 6.4.1 Pro tools. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
po visini: drzis alt i kliknes na onaj 'lenjir' kojim inace podesavas visinu pojedinacnog kanala
po sirini: command '[' i command ']' pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Da izadjes iz ovog moda, opet pritisnes E i to je to... pozdrav Last edited by Color; 19-11-2008 at 03:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
zaboravio sam da napomenem da koristim Mac-a... Ali prebacio sam se na shortcut-e za mac-a, tako da sam ok, samo jos da isprobam. Hvala! Last edited by Kal-el; 19-11-2008 at 07:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Color i Analog,
Hvala na shortcut-ima, jedva cekam da isprobam ![]() Last edited by Kal-el; 19-11-2008 at 07:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Nece ti radit dok ne upalis command control focus, ikonica koja izgleda kao a...z sa gornje lijeve strane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Nisam siguran da li sam dobro objasnio. R i T je shortcut za zumiranje po sirini. Meni treba alatka koju i dalje ne mogu da nadjem, a to je da zumiram CEO projekat po visini. Znaci sve kanale. Tako da mogu da ih odzumiram i da vidim celu sliku svih kanala i projekata!
Kao sto ima opcija na svakom kanalu da se waveform (track) postavi kao mini, small, medium, large itd... Kako mogu sve odjednom da ih smanjujem i povecavam kao u Logic-u, Cubase-u, Vegas-u itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
drzis CTRL i odaberes small / medium / large / itd..i svi se povecaju.
Mislim da je to dugme..ja i ne gledam kad radim, a imam PT keyboard pa ne znam jel su isti dugmici...mislim da je to. samo nece ti stati sve stati na ekran ![]() ista fora za kad hoces da mutiras / soliras sve..itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PRO Tools pitanje opet :) | Jan | Audio Software | 63 | 24-09-2009 09:57 PM |
Pro Tools pitanje?:S idiotsko, al sta cu:S | Jan | Audio Software | 36 | 28-05-2009 06:27 PM |
Novo pro tools pitanje... | Kal-el | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 21-01-2009 04:23 AM |
Jedno obichno pitanje oko Pro Tools LE 7 | loadedmutha | Audio Software | 9 | 14-08-2006 09:03 AM |