|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozzdrav svima,imam FF800-ima li neki nacin da dodam jos 8 kanala (Out) a da to ne bude kupovina jos jednog istog interfejsa-neka malo jeftinija varijanta.Preampi mi ne trebaju,samo izlazi tako da bi mogao da 16ch posaljem u Mix dream(LT).Hvaaala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Tebi treba 8 ch DA konvertor u prevodu koji ces nakaciti na adat out?
Pa tu imas RME Adi 8 koji je dosta slican FF sa konvertorima, samo tu dobijas i 8 in-a, ali ne bi trebao da je jako skup.
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by player; 09-05-2008 at 12:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pogledaj i motu 8pre, za tako neke pare (jos je i stand alone kartica).... a opet mislim da bi sa nekim RME Multiface najbolje prosao (bar sto se cene tice)
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Necete mi verovati, ali postoji jedno jeftino, a sasvim pristojno resenje, ako se ne radi na vise od 48khz - a to je BEHRINGER ADA 8000, koji sasvim dobro pretvara ADAT u 8 analognih izlaza, radi i u suprotnom smeru, ali ovo je ono sto ti treba, za skoro NIKAKVU lovu, cak mislim da je dobro ispod 300 evrica, nemoj da ti smeta predubedjenje i predrasude o Behringeru, kada nesto urade dobro, to je ZAISTA dobro...
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Multiface se drzi na ceni-oko$1000,a ja platio FF800 prosle godine $1250(novo).Jos malo pa se izjednacila cena za Multiface i FF400
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mod?rateur analogue
|
![]()
8 kanalni D/A konverter koji ima na ulazu ADAT konektor, ili dva (ako hoces 88/96k tzv. S/MUX protokol). a na izlazu 8 analog out.
danas rijetko ko od jeftinijih modela radio samo izlaz, ili samo ulaz, odn smao AD ili DA. uglavnom oboje. znam da je Swissonic radio DA model, i od skupljih Mytek. ne pada mi napamet ko jos.. u svakom slucaju , jos jedan FF800, ili mozda cak samo FF400 mi se uvijek cinio najisplativiji nacin ekspanzije fireface-a. to ili ADI-8 DS na ADAT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Presonus DigiMax FS.
ADAT interfejs, a može i SMUX na 96k. 8 in, 8 out + insert tačke ako nekad poželiš kroz njega nešto usnimiti! A cijena je otprilike kao pola FF800.
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
A moze li multiface da mu odradi posao?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FF800 i 5.1 | OFF | Audio Software | 4 | 01-05-2009 10:57 PM |
Rme ff800 ili Motu 896 mk3 | workmanstation | Computer Hardware | 28 | 06-02-2009 10:51 PM |
RME FF800 | Digital Cave | Recenzije | 3 | 17-12-2004 08:21 PM |